2777
2789
عنوان

چرا خانوادم قبل من خارج رفتن؟🙄🙄

279 بازدید | 28 پست

مامان من خیلی زود ازدواج کرد خیلیم زود بچه دار شد.

بعد اینو میدونم کلا برا ماه عسل و کلا مسافرت خارج از کشور رفتن، 

بعد الان میگن نمیتونیم شرایطش نی پولش نی،

بهش میگم همون موقع که همه چیش بود منم میبردید میگه تورو حامله بودم پس تو ام بودی.

الان برام سواله واقعا خانوادم بعد از به دنیا اومدن من فقیر شدن؟

قبل من واقعا همه‌ میگن که اینا اون زمان جزو رو به بالاها بودن ولی بعد من ظاهرا تغییر کرده‌.

من چه پا قدم بدی داشتم، بعد از اومدنم خونشون شد اجاره ای، سفراشون شد نهایت شمال، جفتشون شدن شاغل و کلا ورشکست شدن‌ انگار.🥴😑🙄

بچه ام نیستم ۱۸ سالمه. یادم افتاد چقدر پا قدم بدی داشتن بهم بر خورد.😑

چگذککصاسغدصملمفمصنسمسمسمشممصمتبنسمشمش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخییییی 😂😂😂 ولی زمانای قدیم خیلی فرق داشته خب  کلا همه چی آسونتر بوده نسبت به الان  ...

داشته باشی و نگرانی از آینده هم نداشته باشی راحت خرجش کنی

من الان ا نقدر نگرانی واسه آینده بچه هام دارم که اصلا قکر سفر خارج نیستم حتی پول هم داشته باشم 

دقیقا، من دوتاخواهر بزرگتر از خودم دارم همش میگن ما بچه بودیم میرفتیم اینور اونور هرروز بیرون بودیم تفریح غذا از بیرون میخریدیم ولی منو نهایتا یه دور تو خیابونا میزدیم جی بشه ماهی یبار فست فود بخوریم حس میکنم بعد من همه چی بد شد براشون 

کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور... 

اخییییی 😂😂😂 ولی زمانای قدیم خیلی فرق داشته خب  کلا همه چی آسونتر بوده نسبت به الان  ...

اونو قبول دارم واقعا.

ولی خب دیگه حدااکثر ۱۰ ساله که اینجوری شده شرایط.

چرا بازم من یادم ‌نمیاد خوب باشیم؟ :/

دلم یه کار درست حسابی میخواد واقعا.

داشته باشی و نگرانی از آینده هم نداشته باشی راحت خرجش کنی من الان ا نقدر نگرانی واسه آینده بچه هام ...

همین دیگه 

یعنی یه پول اضافی داشته باشی که غیر از تفریح هیچ برنامه دیگه ای براش نداشته باشی که واسه ما معمولیا به ندرت پیش میاد 🥺😂

قدحی پر بکن سر بکش جان مرا🖤🌿
داشته باشی و نگرانی از آینده هم نداشته باشی راحت خرجش کنی من الان ا نقدر نگرانی واسه آینده بچه هام ...

خب اگه‌ داری و میتونی پاشو برو خارج از کشور اینده بچه هات ۹۹ درصد بهتره تا اینجا باشی.🥴