2777
2789

سمت چپم روی شکمم بالای نافم سمت چپش دونه زده ،  کمرمم گرفته ، خیلی دارم اذیتم میشم از شنبه دونه هاش ریخته بیرون و از داخل از دردایی ک دارم خیلی اذیتم میکنه، خیلیم نگرانم اینقدر استرس دارم میگم اگه خوب نشم چیکار کنم، یا میگم داخل شکمم عفونت نکنه روده و اینام، دکتر رفتم بازم امروز می‌خوام برم ولی بعضیا میگن خطرناکه بیشتر استرس گرفتم، 

#تلخیه  _پیک _ هایم #تاوان _ آرزو _های_شیرینم _ بود ‌‌🖤⁦:⁠^⁠)⁩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تنها راه درمان بستری هست من پارسال مامانم زونا کف اتفاق چند روز پیش یه کاربر. گفت پدرش زونا گرفته 

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

خوب میشی نگران نباش ما ارثی این بیماری رو داریم

عزیزم چجوریع ؟ من خیلی استرس دارم بیشتر از اینکه میگن توی بدنت درگیر میشه میترسم میگم ب اعضای داخلی بدنم آسیب نزنه، 

تنها درمان قطعی زونا حجامت هست. خاله ام زونا گرفته بود و بعد ۶ ماه هنوز خوب نشده بود بعد که رفت حجام ...

جدی ؟دکتر ب من گفت تا ده روز خوب میشه ولی درداش تا۶ ماه هست، ولی من نگرانم اعضای داخلی بدنم آسیب نبینه

عزیزم چجوریع ؟ من خیلی استرس دارم بیشتر از اینکه میگن توی بدنت درگیر میشه میترسم میگم ب اعضای داخلی ...

نه عزیزم اصلا نکران نباش دورش تموم میشه خوب میشی داروهاتو استفاده کن اسراحت کن به خودت استرس نده

گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است گاهي نگفته قرعه به نامت ميشود

منم نوجوان بودم گرفتم

بسیار سنگین ودردناک فقط باید تحمل کنی وپمادایی که دادن استفاده کنی نگران نباش به اعضای داخلی بدنت ربط نداره استراحت کن ومایعات زیاد بخور تاچندین سال بعد یه وقتایی جاش تیر میکشد البته بافاصله زمانیه زیاد ولی هیچ راهی نداره باید تحمل کنی

تنها راه درمان بستری هست من پارسال مامانم زونا کف اتفاق چند روز پیش یه کاربر. گفت پدرش زونا گرفته&nb ...

بستری بشم چند روز ه خوب میشم، استرس دارم خیلی، میگم نکنه اصن زونا نباشه 🥹

نه عزیزم اصلا نکران نباش دورش تموم میشه خوب میشی داروهاتو استفاده کن اسراحت کن به خودت استرس نده

استراحت ندارم دخترم و میبرم مدرسه همه کارا و رسیدگی خونه با خودمه اشکال نداره

منم نوجوان بودم گرفتم بسیار سنگین ودردناک فقط باید تحمل کنی وپمادایی که دادن استفاده کنی نگران نباش ...

اخه من از داخلی درد دارم میگم نکنه اصن زونا نباشه، 

جدی ؟دکتر ب من گفت تا ده روز خوب میشه ولی درداش تا۶ ماه هست، ولی من نگرانم اعضای داخلی بدنم آسیب نبی ...

بزار ده روز که دوره سرایت بیماری هست بگذره بعد از اون برو حجامت کن تا سریع خوب بشی ! 

خاله ام می گفت دونه ها کنار سینه ام هست و شب ها خارش و سوزش داره بعد حجامت همه این علائم ظرف چند روز از بین رفت! 

یا ارحم الراحمین
  • بهترین، سریعترین و موثرترین روش درمان زونا، انجام حجامت است.
  • به این ترتیب که در طول مسیر بروز تاول های زونا چند نقطه را به طورهم زمان حجامت می کنیم؛
  • البته در این حجامت لازم نیست خونگیری سنگینی انجام شود؛ بلکه بهتر است حجامت با خراش های بیشتر اما ظریفتر صورت گیرد.
  • حجامت ها در فواصل یک هفته ای یا کمتر (بسته به وضعیت جسمانی بیمار) یکی دو بار تکرار می‌شوند تا وقتی که تمام علایم و عوارض زونا از بین بروند.
  • البته اکثر موارد زونا بعد از حجامت اول بهبود پیدا می کنند.
  • سایر روش‌های کنترل درد و خارش – و به خصوص روش های شیمیایی- در کنترل عوارض طولانی مدت زونا تا حد زیادی ناموفق هستند و گاه بیمار تا 2-1 سال از خارش یا درد محل بیماری رنج می برد؛ اما حجامت، یک درمان قاطع برای تمام این مشکلات است.
یا ارحم الراحمین