2777
2789

قشنگترین کاری ک همسرتون یا پارتنرتون کرده چی بوده  

یا اگه یه پیام قشنگ داده بهتون عکسشو بزارین یا تعریف کنین همه لذت ببریم🥰❤

همیشه آخرین کاراش تو ذهنم میمونه

الان باردارم و شوهرم نمیزاره دست به سیاه و سفید بزنم

خودش تو همه چیز کمک میکنه و باهام خیلی خیلی مهربونه

و این برام ارزشمنده،چون خودش الان از لحاظ شغلی تو شرایط سخت و سنگینی هست اما پیش من اصلا بروز نمیده

سوهرم که دریا رفتیم برگشتم از تو اب به ساحل تابرگشتم دیدم یه قلب بزرگ کشیده رو شن ها نوشته دوست دارم 

کاربری پنجم///ببخشید قلبم که به التماس هات برای رفع دلتنگی نمیتونم پاسخ بدم و مجبورم رهات کنم تا درد بکشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواستگارمه.....به کل فامیل گفت من فلانیو میخوام همه دهنشون باز موند چون توقع داشتند بره دخترای خودشون بگیره 😌

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

یساله بعد زایمانم دیسک کمر گرفتم

خیلی هوامو داشت خیلی کمکم کرد بچه داری کرد طفلی. کارای خونه رو کرد ک من استراحت کنم

هردکتر و هر دارویی ک نیازه سریعا تهیه میکنه برام

تو بارداری تهدید ب سقط بودم استراحت بودم طفلی همع کارارو میکرد

زبونی هیچوقت محبت نمیکنه بلد نیست طفلی

ولی نشون میده محبتشو

من مجردم 

خواستگاری داشتم که وقتی خانواده اش زنگ زدن مادرم گفت دخترم سفر کاری داره و بعدش بیایید 

سفرم مربوط به یک‌کنگره بود . رفته بود پرس و جو کرده بود گل فرستاده بود هتل و سرویس ماساژ هتل رو برام رزرو کرده بود 

خیلی سوپرایز شدم