الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تولدم بود خبر نداشتم میخواد سوپرایزم کنه بعد بعدازظهر اومد گفت اماده شو ببرمت بیرون دوری بزنیم باهاش رفتم بعد دیدم جلو تالار وایساد پرسیدم چرا اینجا وایسادی گفت پیاده شو با ام رفتیم دیدم هزار نفر مهمون دعوت کرده واسم تولد گرفته😍😍😍بعد گفت حالا بریم کادو رو بهت بدم رفتیم تو محوطه تالار سویچ یه لاماری رو بهم داد😍😍گفت سوار شو یه دور بزن ببینم چطوره با خوشحالی سوار شدم پامو گذاشتم رو گاز گاز دادن من همانا و بیرون رفتن پام از زیر پتو همانا😐😐و اینگونه بود که از خواب بیدار شدم
تو تلخی بعضی حرفا میشه غرق شد🖤🖤خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو...
ولی مثلا یکیش یه بار خانوادش زنگ زدن بیایین بریم فلان جا(ما هرهفته میرفتیم تفریح)بعد من پریود بودم بهشون گفته بود کار دارم نمیتونم بیام ولی جمعه بود و خونه بود بعد گفت چون پریودی سرده کمرت درد میگیره🥲میدونم کار خیلی کوچیکه ولی برای من خیلی ارزش داشت کارش
چرا عاقل کند کاری،که باز آرد پشیمانی🫴🏻 من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم🫂🥲
خیلی زیاد😍...تازه بعدش میومدن میگفتن آره دختره فلانی اینجوریه اونجوریه خودشو مادرش هم پشت بندش از من تعریف میکردند در آخر به گوشم رسوندن گفته یا فلانی یا هیچکس.....دیگه تا خدا چی قسمت کنه آدم از چند ثانیه خودش خبر نداره شاید قسمت هم نباشیم
خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوههای صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقالمن گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖
تولدم بود خبر نداشتم میخواد سوپرایزم کنه بعد بعدازظهر اومد گفت اماده شو ببرمت بیرون دوری بزنیم باهاش ...
🤣🤣🤣🤣 تا تالارو باور کرده بودم
https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀 د /د/س/چ/چ😍 امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر من برات صبر میکنم❤