2777
2789

تو مدرسه پسرم یک خانوم هست فوق العاده خوشگل اما بی نهایت سبک و بی حیا. ایشون پرستار و... هستن. خیلی هم خودشیرین هست. قاپ مدیر و سرایدار و معلم رو دزدیده. بچه اش بی نهایت شرور و بی ادبه. پسرم مدرسه استثنایی میره. بچه اش تمام بچه ها رو میزنه.مدادای پسرم رو شکونده. کاپشن یک نفر رو انداخته تو توالت کار دستی ها رو خراب میکنه. اون روز یه بچه رو هل داده ابروش شکافته. انگار نه انگار. مدیر و... از پشت اون خانم و بچش در میان. یک خیر به بچه ها قمقمه داده دیدم اون خانوم ده تا قمقمه گذاشت تو ماشینش. نذر آش داشتن همینطور. حق بچه ها رو میخوره. بچه اش و خودش مدرسه رو به گند کشیدن. اسمش میاد بدنم میلرزه از نفرت بهش. در جواب مردها میگه جووون، جوون دلم یا بهش میگن مرسی میگه فدات شم عزیزم. مدیر قشنگ بهش دست میزنه دست میذاره تو کمرش. تو یه تاپیکم گفتم. خیلی دلم آشوبه از ترس پسرش. بچه ها رو هل میده رو پله. همش میترسم پسرمو بندازه. ببهشین انقدر طولانی شد دلم خیلی پره

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببخشید میپرسم چرا پسرتون میره مدرسه خاص 

جدی برخورد کنید 

پشیمان می شود آنکه نمی میرد برای تو....چرا عاقل کند کاری که باز آرد پشیمانی                     امیری حسین و نعم الامیر                                جنسیت:مرد 
زیادی اغراق امیز به نظر میاد مگه میشه اینهمه کار خلاف قوانین مدرسه انجام بشه بازم جلوگیری نکنن؟

بخدا راست میگم نمیدونین چه مدیر هول کثافتی دارن. تو جلسه مامانا میگه یه مدتی بود اینهمه خانم خوشگل ندیده بودم یکجا🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️فکر میکنه چقدرم بامزس. اینا همه که برامن اتفاق نیوفتاده برای بقیه مامانا اتفاق افتاده 

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏

زیادی اغراق امیز به نظر میاد مگه میشه اینهمه کار خلاف قوانین مدرسه انجام بشه بازم جلوگیری نکنن؟

آره میشه

یکی از اقوام ما اینطوره یعنی کارشو با لاس زدن با مردا جلو میبره شوهرشم یه پنبه

و خدایی که بشدت کافیست......