2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای اون قسمت هم مگه هست !!!!!!

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
تیرگی اون ناحیه طبیعیه چرا انقدر درگیر اون قسمتید من نمیفهمم میگین برای خودم میخوام انجام بدم ولی ...

زیاد نیس ک باعث ناراحتی باشه

درگیرش نیستیم ولی کلا برای هر کار زیبایی وقتی راهی هست ک هرچیزی رو بهتر کرد چرا انجام نباید انجام داد

خوبه ک آدم ب فکر بهتر شدن باشه

https://survey.porsline.ir/s/cJo0lQEG
آره هست من از کلینیک قیمت هم گرفتم ولی هنوز نرفتم

خیلی دقت کنی ها اون قسمت مثل آرنج و زانو نیست پوستش کلفت باشه سوختگی خدای نکرده زیاد ممکن رخ بده اگر کار بلد نباشن 

ک اکثرا هم نیستن مگ متخصص پوست حضور داشته باشه و خودش انجام بده ولی قبل همه این کارها 

ازت رضایت نامه میگیرن ک خدای نکرده هرچی شد مسیولیتش با خودته !! پس دقت کن 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
خیلی دقت کنی ها اون قسمت مثل آرنج و زانو نیست پوستش کلفت باشه سوختگی خدای نکرده زیاد ممکن رخ بده اگر ...

این تزریقه ها 

سوختگی نداره

جایی ک پرسیدم مطمئنه تو شهرمون

بعد اینکه سرچم کردن کلا نوشته هیچ گونه عوارضی نداره و اتفاقا تزریق کربن خوبه

https://survey.porsline.ir/s/cJo0lQEG

خیلی قیمتش پایین 

به اینم شک کنی خوبه 

سال های قبل شنیده بودم برای زانو هر کدوم ۱۵۰ بعد الان این زده ۱۰۰ !!!! اونم الان ؟ 

اگر تبلیغ قدیمی هم هست و برای من گذاشتی گلم ک بدونم هست ، من نظرمو توی کامنت دومم گفتم دیگ صلاح مملکت خویش خسروان دانند 

این تزریقه ها  سوختگی نداره جایی ک پرسیدم مطمئنه تو شهرمون بعد اینکه سرچم کردن کلا نوشته هیچ ...

کربن تراپی تزریق ؟؟؟؟؟ کی بهت گفته ؟؟؟ من خودم انجام دادم والا تزریقی نبود 

بعدشم چه تزریقی ک باعث روشن شدگی میشه ؟! 

دوست داری امتحان کنی کسی مانع نمیشه ولی گول تبلیغات و گفتن هیچ عارضه ای نداره رو نخور 

الان چه چیزی بدون عارضست قطعا ک این نوشته هیچ عارضه ای نداره ؟! والا کل متنش سوال برانگیز