2777
2789

سلام عزیزم من ی دختر سه ساله دارم و مادر شوهرم کنار ما زندگی میکنه ولی دخالت میکنه تو تربیتش مثلا بچه من برای یرشکلات گریه میکنه من دوس ندارم شکلات بهش بدم میگم. اول غذا بخوره ک اشتهاش از بین نره بعدا عصر بهش بدم ولی وقتی گریه میکنه مادر شوهرم فکر میکنه من میزنمش ی جوری باهاش حرف میزنه ک من مقصرم و شکلات بهش میده یا مثلا دخترم میخوام موهاشو شونه کنم لجبازی میکنه دستمو گاز میگیره منم سرش داد میزنم میزنه زیز گریه باز مادر شوهر فکر میکنه من زدمش ک گریه میکنه میاپ الکی جلو بچه منو میزنه ک بچه اروم بشه بهش میگم این کار اشتباهی هست بچه از مادرش   حسابب ببره یا بچم میگه مامان برو بیرون مادر شوهرم میگه برو خونه بابات منو دختر تورو نمیخواییم منم بهش میگم این کار شما اشتباه هست میگه شوخی میکنم بعدشم اگه چیزی بگم قهر میکنه شوهرمم ناراحت میشه میگه افکارش قدیمی هست ولی بچه منه من میخوام تربیتش کنم ن اینکه میبینم مادر شوهرم میخواد منوپیش بچم بی ارزش کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عین مادرشوهر من 

هیچی نمیشه بچه بزرگ میشه

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

بگو مادرشوهر عزیز، بچه شما که شوهر من هست تربیتش مشکل های زیادی داره. لطفاً در تربیت فرزندم دخالت نکن.

با تشکر عروس عزیز تر از جانت😂😂😂

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

من باشم برخورد جدی میکنم و دیگه اجازه نمیدم بچه رو ببینه 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

دکتر انوشه میگفت وقتی انتخاب میکنید با مادر همسرتون یا مادر خودتون زندگی کنید ینی شما دیگه هیچ اختیاری توی تربیت فرزندت نداریی 

خدایا شکایت نمیکنم شاید حکمت کار تو این بود که طفلم از دست بدم سقط بشه 😔ولی خودت بعد برام جبران کن جاشو برام سبز کن 😍... خداجونم خودت حافظ همسرم و زندگیمون باش😍خداجونم به کار همسرم رزق روزی بده 💛این دعا رو تنها برای خودمون نه برای تموم مردم دنیا میخوام که هیچ مردی شرمنده زن بچه اش نشه 🌼💛 آمین 
چقدر رو مخه رفت و آمد رو خیلی کمتر کن،  شوهرت گوشزد کنه بهش بهتره

رفت و آمد چیه؟

با هم زندگی میکنن

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم