سلام عزیزم من ی دختر سه ساله دارم و مادر شوهرم کنار ما زندگی میکنه ولی دخالت میکنه تو تربیتش مثلا بچه من برای یرشکلات گریه میکنه من دوس ندارم شکلات بهش بدم میگم. اول غذا بخوره ک اشتهاش از بین نره بعدا عصر بهش بدم ولی وقتی گریه میکنه مادر شوهرم فکر میکنه من میزنمش ی جوری باهاش حرف میزنه ک من مقصرم و شکلات بهش میده یا مثلا دخترم میخوام موهاشو شونه کنم لجبازی میکنه دستمو گاز میگیره منم سرش داد میزنم میزنه زیز گریه باز مادر شوهر فکر میکنه من زدمش ک گریه میکنه میاپ الکی جلو بچه منو میزنه ک بچه اروم بشه بهش میگم این کار اشتباهی هست بچه از مادرش حسابب ببره یا بچم میگه مامان برو بیرون مادر شوهرم میگه برو خونه بابات منو دختر تورو نمیخواییم منم بهش میگم این کار شما اشتباه هست میگه شوخی میکنم بعدشم اگه چیزی بگم قهر میکنه شوهرمم ناراحت میشه میگه افکارش قدیمی هست ولی بچه منه من میخوام تربیتش کنم ن اینکه میبینم مادر شوهرم میخواد منوپیش بچم بی ارزش کنه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دکتر انوشه میگفت وقتی انتخاب میکنید با مادر همسرتون یا مادر خودتون زندگی کنید ینی شما دیگه هیچ اختیاری توی تربیت فرزندت نداریی
خدایا شکایت نمیکنم شاید حکمت کار تو این بود که طفلم از دست بدم سقط بشه 😔ولی خودت بعد برام جبران کن جاشو برام سبز کن 😍... خداجونم خودت حافظ همسرم و زندگیمون باش😍خداجونم به کار همسرم رزق روزی بده 💛این دعا رو تنها برای خودمون نه برای تموم مردم دنیا میخوام که هیچ مردی شرمنده زن بچه اش نشه 🌼💛 آمین