2777
2789
عنوان

مادر شوهرم تو تربیت بچم دخالت میکنه چی کار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2202 بازدید | 39 پست

حق داری واقعا ازاردهندس.مادرشوهر من جدا از ما زندگی میکنه بااینحال دخالت مبکنه.به من میگه شکلات ویتامین داره به بچه بده😐هرچقدم گفتم نه دندوناش خرابه اذیت میشه اشتهاش کم میشه تو گوشش نمیره.میریم خونشون یواشکی میبره تو اتاق بعش شکلات و نوشابه میده انگار هنر کرده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یکم تند بهش گفتم داری جلو بچم بی احترامی ب مادرش میکنی گفت ن شوخیه گفتم ن شوخی نیست بچم شوخی نمیف ...

خب قهر کنه 

بهتر

بذار تو قهر بمونه

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

بله دوست عزیز من اون ی تیکه رو درستش کردم . فرقی نداره چه مادر خودت چه مادر همسرت و چه فامیل

ب مادر خودمم گفتم بچه خودمه دخالت نکن مادر من خندید گفت باشه ولی مادر شوهر قهر میکنه اگه بزخلاف میلش حرف بزنیم

گلم قشنگگگگگگ درکت میکنم.باورت میشه شوهرم به پدر ومادرش گفت انقدر لوسش نکنین، بزازین ما درست تربیتش کنیم فردا پس فردا میره تو جامعه ترسو میشه، غرغرو میشه و..... 

از یک دقیقه بعدش مادرشوهرم لج کرد بدتر قربون صدقه بچه میرفت، نازشو میکشید،وتا زمانی که میخواستیم از خونشون بیایم بیرون الهی بمیرم برات، قربونت بشم، همه دنیا یه طرف تو یه طرف و از این چرت و پرتا میگفت 

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "

همین واسم تجربه شد اصلا و ابدا تو تربیت برادرزاده هام دخالت نمیکنم. فقط یکبار داداشم خیلی اروم زد پس کله بچش،  گفتم دیگه هیچوقت جلو من نزنش قلبم تیکه تیکه شد

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
گلم قشنگگگگگگ درکت میکنم.باورت میشه شوهرم به پدر ومادرش گفت انقدر لوسش نکنین، بزازین ما درست تربیتش ...

حالا اگه شوهرمم ب مادرش میگفت خوب بود میگه نباید چیزی بهش بگیم افکارش قدیمی هست من دارم از حرص دق میکنم اخه مادر ک بچه رو تربیت میکنه دوس ندارم کسی دخالت کنه 

حالا اگه شوهرمم ب مادرش میگفت خوب بود میگه نباید چیزی بهش بگیم افکارش قدیمی هست من دارم از حرص دق می ...

گلم باید با بچت حرف بزنی، من با پسرم خیلی حرف میزدم، هر رفتاری که داشت و من نمیپسنذیدم میکفتم این رفتارت رو من بعت یاد ندادم تازه مخالف هم هستم اگر روزی، روزگاری یکی بهت گفت تو چرا این رفتار رو داری میگی که مادربزرکت بهت یاد داده و....  کم کم بچم یاد گرفت و با اینکه هنوز مادرشوهرم یه حرکتلی چندش اور داره ولی بچم دیگه گوشش بدهکار حرفاش نیس، مثلا مادرشوهرم بهش شکلات میداد میکفتم اصلاااا نده، دندوناش خراب میشن میگف نههه بچم گناه داره،تا اینکه ما 4دندونای بچمو عصب کشی و پر کردیم. بازم بهش شکلات میداد دیگه بچم گف ممنون مادرجون دندونم درد میاد، بزار تو کیفت

یا اگه چیزی بهش میگه الان میاد اول از من میپرسه مامان این کار رو مادرجون گفت انجام بدم یانه؟؟؟