2777
2789

خب دیگه یا به شوهرم پیام میدم بخره بیاره پست در 

یا هم مهمونی که سرزده بیاد باید بدونه ممکن تو خونه چای قند میوه و پذیرایی کامل نباشه

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کسی سرزده بره خونه کسی مشخصه پیش مییاد میوه نباشه یاخونه نامرتب باشه ولی اگر مغازه به خونه دورهست برا این جور وقتها تخمه افتابگردون توخونه بخر بزار مهمون سرزده اومد میوه نبود یه پیاله تخمه مییاری

آره بنظرم باید عذرخواهی کرد طرف می‌فهمه دیگه

ولی میتونی بجاش بستنی سنتی و فالوده بگیری باهم به به😋

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲
میپرم سرکوچه میخرم

آخه تو خانواده ما رسم نیست معذرت خواهی کنن 

رفتم خونه همسایه هامون دیدم معذرت خواهی میکنن 

تعجب کردم

خوب میوه نیست که نیست

بر این باورم در هر قدمی خدا را دارم  

چیزای دیگ میارم به جاش 

عیب ک نداره ی امر عادیه

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.

برای مهمونی از قبل برنامه ریزی شده ک چنین چیزی نیست کسی هم ک سرزده میاد ورای پدر و مادر و اینا ، حقشه حتی هیچی تو خونه نباشه ، عذرخواهی برای چی !!

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
خوب اگه به روی خودت نیاری چی

خب بنظرم بگی بهتره چون ممکنه فکر کنه از قصد پذیرایی نمیکنی

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲