2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نشده میوه نباشه اگرم نباشه میوه خشک و اجیل و شکلات و شیرینی تخمه کدو و انواع نوشیدنی سرذ و گرم همیشه ...

خوشبحالتون این چیزا  تو خونه تون دووم میاره 🤣🤌🏻 

ما همون روزای اول ، تمومش میکنیم وگرنه شب خواب مون نمیبره😂😂

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌
البته اینکه من خجالتیم هم بی تاثیر نیست

خجالت نداره گل من آدمی که سر زده میاد باید این انتظار هم داشته باشه..

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲
اتفاقا ماچون اهل میوه نیستیم زیاد نمیخریم..... مهمون هم که بیاد با چیزای دیگه پذیرایی میکنم البته اگ ...

منم هر دفعه اونا میومدن با میوه یا چیزای دیگه پذیرایی میکردم چون من بچم شیر خوار بود همیشه همه چیز تو خونه داشتم

ولی اونا بچه هاشون بزرگ بود فکر کنم همه چیز رو بچه ها  میخوردن

رفتم خونه شون فقط چای دادن و بعد معذرت خواهی کردن

باور کنید من یه جوری شدم خجالت کشیدم 

مگه من برای خوردن رفته بودم خونه شون

بر این باورم در هر قدمی خدا را دارم  

من همسایه م اومد خونه م حتی یه لیوان تمیز نداشتم براش چایی بذارم خیلی خجالت کشیدم یکدونه میوه هم نداشتم 

سوال درباره کوهنوردی و صعود ب قله دماوند داشتید خوشحال میشم راهنمایتون کنم

من که با این گرونی و قیمت بالای میوه. معمولا خیلی کم میتونم میوه بخرم. بعدم پسرم همشو تو یکساعت میخوره😑

و هر وقت مهمان بیاد خونمون میوه ندارم جلوش بزارم. مهم هم نیست. به روی خدمم نمیارم

۱۴۰۱/۱/۱۰   امروز صدای قلب کوچولوشو شنیدم. بهترین حس دنیا😍 دعا کنین بمونه برام💚 از سقط متنفرم دیگه نمیخام تجربه ش کنم😢 انشالله خدا برای همه ی اونایی که منتظرنی نی هستن معجزه کنه. آمین💋💚💜💙💛۱۴۰۱/۲/۱۷  امروز رفتم سونوی ان تی....گف نی نی م دخمله😍خدایا ازت ممنونم که هوامو داری💄💅👠👗👸💗۱۴۰۱/۲/۲۲ امروز دکتر گف چون توی فامیلتون مشکل ژنتیک دارین حتما برا نی نی ت ازمایش سلفری بده. هزینه ش خیلی زیاده. فقط خداکنه بچه م سالم باشه😢۱۴۰۱/۳/۷هنوز جواب سلفریم نیومده جون به لبم کرده این آزمایشگاه. 😕اگه به لطف خدا سالم باشه میخام به خانواده همسرم بگم که باردارم. 😐۱۴۰۱/۳/۸امروز جواب آزمایش سلفریم اومد. خداروشکر بچه م سالمه😍😍از خوشحالی به مرز سکته رسیدم😜💃۱۴۰۱/۳/۲۸امروز بدترین روز زندگیمه حس میکنم کیسه آبم پاره شده. نصف شب که شوهرم بیاد میرم زایشگاه براچکاپ.....خدایا دخترمو از تو میخام فقط😭😭۱۴۰۱/۳/۲۹خدایاشکرت مشکلی نبودـ ترشحاتم مال کیستی هست که تو تخمدون چپم رشد کردهـ .بچه م سالمه....عاشقتم خدای خوبم😍😍😘😘1401/6/27امروز 32هفته م رفتم واسه وزن نی نی .دکترگف وزنش کمه 1600.شایدم صد گرم کمتر یک هفته هم کمتر از سن بارداریمه😓🥲کیست توی تخمدانمم خیلی بزرگ شده همش آبه خدا کنه نترکه برام شر درست نکنه🥺🥺وضعیت بچه مم بریچ هست فعلا سزارین پیش رومه😑خدایا امروزم دلم گرفته دخترمو مثل همیشه میسپارم به خدت. 💚التماس دعا مامانای مهربون نی نی سایت💚1401/7/21بلخره نی نی من امروز شش روزه شده. با وزن 1900تو هفته سی و پنجم بارداری دنیا اومد.....متاسفانه مسمومیت حاملگی دچار شدم و با فشار20اورژانسی سزارین شدم‌‌....خیلی خیلی ریزه.یک‌کم هم وزن ازدست داده. خدایا کمکم کن دختر نازمو بسلامت بزرگش کنم و این روزای سخت تموم بشه❤️اینم از خاطرات تلخ و شیرین بارداری من.🌷🌷🌷🌷💚وزن یکماهگی2400🧡وزن دوماهگی3600💙وزن چهارماهگی5100♥️وزن شش ماهگی 6200🩵وزن نه ماهگی 7200🩷وزن یکسالگی۸۵۰۰😍😍۱۴۰۲/۷/۱۵اولین تولدت مبارک عشقم🎉🎉🎉🎉وزن 16ماهگی 9500💚وزن۱۸ماهگی ۱۰🩷وزن دوسالگی 11
خوشبحالتون این چیزا  تو خونه تون دووم میاره 🤣🤌🏻  ما همون روزای اول ، تمومش میکنیم وگرن ...

من همیشه اول خرید یه بخشی فریز میکنم یعنی همین الان به اندازه یه مهمونی پنج نفره شیرینی خشک و اجیل و شکلات و دلمه برگ مو که پیچیدم اماده گذاشتم تو فریزر هست .همیشه یه پیش غذای نیمه اماده و کلی تنقلات تو فریزر میذارم خیلی به دردم میخوره

درخواست دوستی نمیپذیرم

من و مامانم واحد کنار همیم اون هفته خالم سر صبح اومد مامانم میوه نداشت همون روز قرار بود من برم خرید براش؛از خونمون بردم؛ مامانمم کیک پخته بود اونو اورد؛تا ظهر با خالم رفتیم خرید برای مامانم.

پسرم ❤❤😍😍😘😘
قطعا به روی خودم نمیارم معذرت خواهی یادداوریه،بیشتر توی ذهنش میمونه

آره بابا ، به مهمون سر زده ، نباید رو بدی 😂 

من و دختر عمه هام یه سال عید تنها موندیم دور هم ، خانواده هامون رفتن مسافرت 

بعد زن عموی ،دختر عمم اومد عید دیدنی ، موقع پذیرایی من چاقو گذاشتم برای مهمونا ! 

دختر عمم منو کشید کنار گفت فلانی ، میوه کم داریم ! حالا چکار کنیم گفتم هیچی بیا بریم بشینیم ! 

حالا کلی میوه خشک ، آجیل و شیرینی و شکلات رو میز بود 😕 

زن عموش برگشت با کنایه گفت ، شما که میوه نیوردین چاقو آوردن تون برای چی بود؟!😏  

منم گفتم چاقو آوردیم ، مهمون اگه زبون درازی کرد ،زبونش رو ببریم تا حرف اضافه نزنه !!😂🤌🏻

زن عموش لال شد تا آخر مهمونی ! 🤣🤣

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌

توقع آدما زیاد شده مگه مهمون طلبکاره که باید برای نبود میوه یا خوراکی عذرخواهی کرد اونم وقتی سرزده رفته این مهمونه که باید عذرخواهی کنه

«چگونه می توان مُرد در حالی که هیچ کس زنده بودن شما را نمی فهمد» 

نه برای چی باید معذرت خواهی کنیم منکه بیشتر موقع ها مهمون اومده چایی با بسکویت یا کاکائو یا شکلات شربت و شیرینی کلوچه اینا بردم و بابت نبردن میوه اصلا معذرت خواهی  هم نکردم 

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40