2777
2789

تو این یکی دو روز چند تا تاپیک دیدم از مامانایی که خسته بودن از شیطنت و حرف گوش نکردن و اذیتای بچه شون. به عنوان مادری که امسال دختر کنکوری داره بهتون میگم که زمان کنارهم بودن به شدت کوتاهه من داشتم فکر میکردم دخترم کی اینقدر بزرگ شد کی صداش عوض شد کی قد کشید که من نفهمیدم😔🤔

و از دنیای بچگی فاصله گرفت کمدش خالی از اسباب بازی شد و گل سراش خانمانه شدن

خانوما! واقعا سریعتر از اون که فکر کنید زمان میگذره و دیگه بچه هامون تو خونه نیستن دنبال درس و دانشگاه هستن یا ازدواج کردن و برا همیشه از خونه مون رفتن😔اون وقته که دلمون لک میزنه برا اینکه کنارمون باشن برا صبحونه خوردن دور هم  برا پارک رفتن و برا قدم زدن باهاشون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دارم برای روزی که مستقل بشن و من و شوهرم بتونیم دوکلمه حرف بزنیم دو تا سفر بریم لحظه شماری میکنم😑😃

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

غم همیشگیه من همینه🥺 که بچه هام زود بزرگ شن و بعدا بگم چیزی از بچگی شون نفهمیدم. دلم میخواد هر یک ماهشون

یک سال طول بکشه

کاربر سال ۹۸ /متولد ۸٠/پسر کوچولوی نازم عشقمه😍/ یه دخمل تو راهی ام داریم😍
پسرمن اکثرشباگریه میکنه که من نمیخوام بزرگ شم،میخوام همیشه پسرکوچولوی تو باشم.

بگو عزیزم مردا هیچ وقت بزرگ نمیشن میرن پسر کوچولوی یکی دیگه میشن😃😃😃😃

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

پسرمن اکثرشباگریه میکنه که من نمیخوام بزرگ شم،میخوام همیشه پسرکوچولوی تو باشم.

استرس داره ها

سعی کن بهش ارامش بدی این فکرا از سرش بره و هیچ وقت بهش‌نگو دیگه بزرگ شدی کاراتو خودت بکن و ....

هر چه از دوست رسد نیکوست...

دقیقا 

از اون همه سر و صدا و خانه های پر از اسباب بازی میرسن به سکوت ، آزادی ، استقلال 

🇮🇷  جریان حق و جریان باطل در تاریخ و در جهان امروز، درواقع بر سرِ «ربّ» مخاصمه دارند، نه بر سر امکانات و غنائم: «هَٰذَانِ خَصْمَانِ اخْتَصَمُوا فِي رَبِّهِم».یک طرف می‌گوید طرح خدا و برنامۀ خدا باید محقق و اجرا شود؛ ولی طرف مقابل می‌گوید ما خودمان برای بشریت طرح و برنامه داریم.                                                                       (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

استرس داره ها سعی کن بهش ارامش بدی این فکرا از سرش بره و هیچ وقت بهش‌نگو دیگه بزرگ شدی کاراتو خودت ...

هروقت بهش میگم غذابخوربزرگ بشی هم این جمله رومیگه.

اره نمیدونم کجارو اشتباه کردم که این ترسوداره

توزندگیم انقدر وجود خدارو حس کردم که حدنداره، خدایاشکرت 💙

بگو عزیزم مردا هیچ وقت بزرگ نمیشن میرن پسر کوچولوی یکی دیگه میشن😃😃😃😃

وابستگی داره،حتی بهم گفته بزرگ شدم خونه میگیرم توبیا طبقه پایین .من و زنم بالا🤣.

بیچاره عروس آیندم

توزندگیم انقدر وجود خدارو حس کردم که حدنداره، خدایاشکرت 💙