10 سال دیگه بچه های شما نوجوان خواهند بود اگر قرار باشه بیایید توی همین (شبکه ی اجتماعی)در مورد فرزندانتون صحبت کنید از همدیگه چه سوال هایی می پرسید؟لطفا درست فکر کنید و پاسخ قابل قبولی رو مطرح کنید.همچنین خواهش می کنم از جواب هایی نظیر اینکه ما در این سایت تاپیک نمی زنیم چون مربوط به کودکان است و...خودداری کنید.
از همه شما متشکرم
اگر در مورد دختر بخوام بگم .اینکه چطور نیازهای عاطفیشو بشناسم و برطرف کنم که به سمت جنس مخالف کشیده نشه.چون نوجوانی سن خامی و ناپختگی و احتمال انتخاب اشتباه خیلی زیاد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من دهساله دیگه این سوالارو میپرسم که چگار کنیم بچه هامون ازمون دور نشن. دور رفیق و رفیق بازی رو خط بکشن؟ چکار کنیم که بیشتر اوقاتشونو با خانواده بگذرونن؟ چطور با پسر دوازده سیزده سالمون دوست بشیم که محتاج دوستیایه خیابونی نشه؟ نه فقط سوال مربوط به خانواده بلکه سوالات نربوط به تربیت بجه ها تو مدرسه ها که مدتهاس رو بفراموشی رفته. چون بچه ها تو سن نوجوانی چه دختر و چه پسر بیشتر وقتشونو تو مدرسه میگذرونن . من که واقعا از هنین الان نگران مدرسه رفتن بجه هامن. و همیشه به شوهرم میگم میشه ماهم مثل خارجی ها تو خونه برا بچه هامون معلم بگیریم که مجبور نباشیم بفرستیمشون به مدرسه هایی که به تنها چیزی توجه نمیکنن تعلیم و تربیت دانش آموزاس؟
خوب همین الان باید به فکر راه چاره بود ده سال دیگه که دیره تربیت باید از اول طورى باشه که بچه ها بد نشن خداى نکرده من بنظرم راه حل این قضایا ورزش و تفریحات سالم داشتن هست و اینکه بچه بیکار نمونه که فکرش بره دنبال این چیزا