2777
2789
عنوان

واگذاری توله سگ🐕🥺

164 بازدید | 12 پست

بچه ها🥺 من یک توله سگ ، یک ماه ک آوردم خونم. از روزی که اومده رزق روزی رفته از ما.. شوهرم کاسب، تو این یک ماه ک توله اومده پیش ماه. بازار شوهرم خراب شده رزق روزی نداره اصلا انگار کسی مغازه شوهرمو نمی‌بینه واقعا چرا آخه، به یک توله جا بدی پناه بدی. بهترین غذا بهترین لوازم بهداشتی،  خیلیا میبینم چنتا سگ دارن ولی درامدشون هم بالاس.چرا از ما اینجوری شده؟ یعنی اومدو نیومد داره؟🥺🥺

مدیریت باشگاه ورزشی (ROy فیت)✨❣️

من شنیدم یه سری حیوون به بعضیا اومد نیومد دارن 

بیشترم خرگوش شنیده بودم. 

مامانم نمیذاشت بخریم میگفت ممکنه به خونمون نیفته

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چه ربطی داره من هم سگ دارم هم چندتا گربه و از وقتی اتفاقا اومدن هیچوقت دست خالی نموندم شاید گهگاه مثل همه کم بوده درآمدم ( این چندوقت کاسبی همه کساده) اما هیچوقت لنگ نبودم اما کلا اومد و نیومد خرافاته و اگرم میخوای خرافی فکر کنی چرا فکر نمیکنی شاید اون آب باریکه که میادم به خاطر نگاه خدا به این هاپو هست که آوردی و نبود کلا ورشکست و گرسنه میموندی

عزیزم چه ربطی داره من هم سگ دارم هم چندتا گربه و از وقتی اتفاقا اومدن هیچوقت دست خالی نموندم شاید گه ...

منک واگذارش نمیکنم. اما سه شب قبل اینک بیاد شبی هفت هشت تومن کاسبی بود. الان صفر

تو اینستا بخواه، یا به یک پزشک بده، هر طور فکر کنی همونو جذب می کنی، اتفاقا از موقعی که سگ اوردیم، خ ...

انشالله کاسبی رزق روزی ماهم برگرده ب قبل

اخه فکر کن ادم بگه از وقتی بچه اوردم دیگه رزق و روزی نداریم منطقیه؟!

به خدای بالا سرم قسم. برکت از خونمون رفت 🤦🏽‍♀️ اصلا فک نمی‌کردم با همچین چیزی رو به رو شم. 

جونم واسش می‌ره تو همین یک ماه‌ . انشالله خدا کمک کنه دخل مغازه مث قبل شه