2777
2789
عنوان

نامزدیم بهم خورد و ...دلم گرفته میاین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1477 بازدید | 54 پست
خیلی دلم شکست از حرفش  بهش گفتم ما باهم بودیم نون و نمک هم خوردیم گفت تو هیچکس من نبودی

چند هفته یا نهایت چند ماه بسیار سخت رو میگذرونی ولی بدون چندین سال بسیار سخت از سرت گذشته. بیچاره میشدی با این آدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی دلم شکست از حرفش  بهش گفتم ما باهم بودیم نون و نمک هم خوردیم گفت تو هیچکس من نبودی

چقدر عقده ای بوده ،من جات بودم قشنگ میشستمش مینداختمش روی بند 

کاربری اولم نیست فکر کنم کاربری نهمم باشه🦦
بهش مشکوک شدم چون سابقه خیانت داشت و ددباره رابطه قبلیش یچیزی گفنم که دلشو سوزوندم و بقول خودش غرو ...

خوب شد بهم خورد پس،

مشخصه فشاری شده🗿😂

نمیدونم حرص میخورد انگار از اینکه این مشکل پیش اومده  ولی چرا بهم همه چیز گفت اخه

آدم ضعیف و خاله زنگی بوده !

حرف توی دلش نمونده،همه رو ریخته بیرون،تو هم ناراحت نباش،مطمعن باش دنیا بالاخره تو رو توی یه مسیر درست با آدم درست قرار میده ،

اسی ببین یعنی یه نفرم برات کامنت مثبت نداشته بخاطر اون آقا....کاملا مشخصه زندگی داغونی داشتی باهاش د ...

😔

من خیلی منطقی ایشون رو انتخاب کردم و غصه میخورم که با منطقم هم به شکست خوردم

آدم ضعیف و خاله زنگی بوده ! حرف توی دلش نمونده،همه رو ریخته بیرون،تو هم ناراحت نباش،مطمعن باش دنیا ...

دقیقا همین بود😔

من پدر ندارم و دلم میخواست تکیه گاهی باشه برام اما خیلی داغونم کرد

به این فکر کن که اگر این رابطه به ازدواج و زندگی زیر یک سقف می‌رسید باید در کنار مردی زندگی میکردی ک ...

😔

خداروشکر که خدا نگاهم کرد و بهم خورد 

ولی ضربه خیلی بدی خوردم 

حس میکنم خیلی الکی زندگیم بهم خورد

دقیقا همین بود😔 من پدر ندارم و دلم میخواست تکیه گاهی باشه برام اما خیلی داغونم کرد

خدا رحمتشون کنه عزیزم ،درک میکنم ،مشکل همین جاست ،هیچ کس مثل پدر تکیه گاه نمیشه 

من مطمعنم هزار برابر بهتر از این مرد بی صفت ،یه شخص سر راهت قرار میگیره

😔 خداروشکر که خدا نگاهم کرد و بهم خورد  ولی ضربه خیلی بدی خوردم  حس میکنم خیلی الکی زن ...

عزیز دلم حق داری واقعاً

ناراحتی و غصه خوردنت به‌جاست.

بالاخره یه علاقه‌ای،احساسی،خاطرات مشترک و کلی چیزای احساسیه دیگه ای بوده.و الان قلب شکسته‌ت داره واسه همه اونا که بین هم داشتین عزاداری می‌کنه.این حال شما کاملا طبیعیه ولی خب چه میشه کرد؟ زیاد به خودت سخت نگیر.یه مدت صبوری کن،سعی کن تا جای ممکن خودتو سرگرم کنی،فکرتو درگیر کارها و برنامه‌های خودت کن،پیش دوستات برو،هرکاری که به نظر خودت فکرتو مشغول می‌کنه انجام بده.این تنها راه حلیه که میتونی انجام بدی.و واقعا خدا رو شکر که سر نگرفت ادامه زندگیت با همچین آدمی خیلی بد میشد حتما.

مطمئنا اگر باهاش زندگی میکردی حالت از حالِ الان بدتر میبود.خدا جواب توهین و شکستن دل و غرور شما رو هم بهش میده.