2777
2789

همیشه توی زندگی دعوا و بحث و اینا هست کلی هم راجبش توی نینی سایت میگیم یبار از خوبیشون بگیم بندگان خدا. 

خب تعریف از شوهرم نباشه خیلی مرد کاری هستش. از سرکار میاد خون هم اگه ظرف باشه کمکم میکنه میشوره اگه ظرف نباشه خونه رو جم میکنه و اگه همه جا به طور غیر ممکنی تمییز باشه (😆) سفره میندازیم باهم غذا میخوریم. همیشه هم حواسش هست به رفتارام هرچی دوست داشته باشمو نگم بهش سریع میفهمه میخره واسم. و کلی هم دوستم داره اگه من شر به پا نکنم. تازه اصلا اهل بازار رفتن نیستم زیاد. ولی بزور منو میبره از اون اصرار از من نیومدن. این اخری خیلی برعکس رواله معموله بین خانوما نمیدونم چرا اینجورم😐

در من زنان بسیاری زندگی میکنند...نبرد میکنند و هر بار یکی بر دیگری پیروز میشود...با این همه ، در من زنیست که دوستت دارد💖

چه عالی قدرش رو بدون پس حسابی

لطفا وقتی میرید مسافرت یه بسته کیسه زباله هم با خودتون ببرید .اشغال هاتونو بریزید تو کیسه و بندازین داخل اولین سطل اشغالی که دیدین _ برای شادی روح محمدم صلوات میفرستید؟؟؟  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوشبخت بشید🌺

خیر دنیا و آخرت در توسل به امام زمان است🥀آقا جان بیا که بی تو به جان آمدم ز تنهایی🥹برای سلامتی و فرج امام زمانمون یه صلوات بفرس🌷 اگه فرستادی مطمئن باش آقا نگات می‌کنه💜 اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم 🌺💜🌷 فقط حیدر امیرالمومنین است 🌷یا علی مددی،💓 شب اول قبر تو اون تاریکی توی وحشت.. حضرت علی دستت رو بگیره بلند بگو یا علی💓
چه عالی قدرش رو بدون پس حسابی

مشکل اینجاست قدرشو نمیدونم😒همش اذیت میکنم نمیدونم چرا. تازه بنده خدا من دراز میکشم اون از سرکار میاد کمکم میکنه برای کارا بعدش دعواش مبکنم چقدر صدای اب میاد چقدر صدای جارو دستی دارم فیلم میبینم😐😂

در من زنان بسیاری زندگی میکنند...نبرد میکنند و هر بار یکی بر دیگری پیروز میشود...با این همه ، در من زنیست که دوستت دارد💖
طلاق گرفتم ازش  اما خوبیش این بود ک خسیس نبودش

باز اونم خوبه. ایشالا بهترش نصیبت شه

درکل مرد خوبیه  همه بدیاشم میتونم تحمل کنم  فقط یه مشکل خیلی خیلی بزرگ داره که سخته کنار ...

باز خداروشکر خانوم بسازی داره😍

انشالله اون مشکلشم به کمک تو حل میشه

همسرم خیلی دوسم داره و قربون صدقم میره 

تو کارا خیلی کمکم میکنه و بعضی وقتا ک خونه باشه ی وعده غذایی اماده میکنه دست پختشم خیلی خوبه حواسش بهم هست و اگ ناراحت بشم سریع میفهمه دعواهامون زیاد طول نمیکشه و اگ تقصیر همسرم باشه حتما عذرخواهی میکنه و از دلم درمیاره 

خسیس نیست و به نظراتم اهمیت میده

[تورا جانم صدا کردم ولیکن برتر از جانی،مگر جان بی تو می ماند در این تندیس انسانی؟]

بدونه من حتی خونه باباش نمیره و منم نمیزاره هیچ جا بدونه اون برم😑

خیلی کمکم میکنه توخونه.جمع کردن و پهن کردن سفره با شوهرمه. تا اون سفره رو جمع کنه من میرم ظرفارو میشورم. 

عاشقه غذا پختنه.خیلی تعریفمو میکنه.نازمم خیلی میکشه. راستی از همه خوب تر پولدارم هست😂❤