2777
2789
عنوان

لطفا نظر بدید

63 بازدید | 10 پست

فردا ی جا نهار دعوتم ... دوستمه  ...بچه اش تازه به دنیا امده ... تا حالا برام چیزیی نیورده و در حقم کاری نکرده میشه بگید فردا چی ببرم براش؟ یکیلو شیره خرما دهات ببرم خوبه یا۱۰۰تومن پول؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اون صدتونم ینی هدیه ب بچش بدی؟؟بنظرم یکم هدیه جون دار ترس بهش بده ک ب چشم بیاد .مگه حتما باید چیزی بهت بده ک تو هم بدی ..تو بزرگی خودتو نشون میدی...اگ خیلی باهم راحتین ک میخوای برا مهمونی دست خالی بری ک هیچ.اگ ن ی جعبه شیرینی ببر

شیره بهتره یعنی؟ اخه کاری واسم نکرده من خونمم ازش خیلی دوره ... عروسیمم دعوت کردم نیومد

نمد چون واسه احوال پرسیه بنظرم مقویه خوبه بدردش میخوره ، ولی پول میخای بدی حداقل ۱۵۰ بده 

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️

اون صدتونم ینی هدیه ب بچش بدی؟؟بنظرم یکم هدیه جون دار ترس بهش بده ک ب چشم بیاد .مگه حتما باید چیزی ب ...

عزیزم من راهم ازش دوره وو  خوب عروسیمم دعوت کردم نیومد دیگ وقتی از اون به من چیزیی نرسیده چرا باید خودمو نشون بدم این حرفا