2777
2789
عنوان

پریود نشدن

109 بازدید | 10 پست

دوستان من تازع وارد ۱۹ شدم و ۵ ماهی میشه فقد کردم چند وقت پیش رفتم سونو بردم پیش متخصص گفت رحم نداری مادر زاد و واژ*نتم مشکل داره خیلی گریع میکردم رفتم پیش متخصص ناباروری کرمان گفت احتمالش هست اشتباع کردن سونو یه ازمایش برام نوشت گفتن سنگ کلیه و عفونت کلیه داری در صورتی کع تو سونو کاملا برعکس نوشتع شده بود برگشتم رفتم متخصص زنان شهرمون اونم گفت احتمالا اشتباه شده ینی امیدی هست برام ام ار ای نوشته فعلا هزینشو ندارم ولی از استرس زیادی عین دیونه هاشدم از ترس اینکع از شوهرم جدام کنن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حق داری استرس داشته باشی

کاش بری یه شهر درست و درمون سونو و ... رو انجام بدی ان شا الله که اشتباه کردن و هیچ مشکلی نداری قشنگم

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
حق داری استرس داشته باشی کاش بری یه شهر درست و درمون سونو و ... رو انجام بدی ان شا الله که اشتباه ک ...

مرسی عزیزم ولی واقعا هزینه ها زیاده منتظرم یکم پولام جمع بشه برم ام ار ای اصنم جرعت ندارم به شوهرم بگم چون میدونم جدامون میکنن

من خودم اهل کرمان نیستم اما یادمه سه راه طهماسب و یه ساختمون بود اونجا رفتم محمد زاده بود اگه اشتباه ...

بعثت اونجا. معروفه و ی ساختمان پزشکان دی 

بنظرم ازمایش قبلیتو تکرار کن اول و ببر پیش ی پزشک شهر خودتون و بعد ام ار ای بده 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
مرسی عزیزم ولی واقعا هزینه ها زیاده منتظرم یکم پولام جمع بشه برم ام ار ای اصنم جرعت ندارم به شوهرم ب ...

هنوز هیچی نگو چون چیزی معلوم نیس ک

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.