الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اخییی عزیزم. هر بچه ای یجوره. پسر من از صدای ناگهانی و خیلی بلند میترسه اونم وقتی تو خودش باشه
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
منم اینجوری بودم.الانم همینطورم با کوجیکترین صدای ناگهانی که اطرافیان هیچ عکس العملی نشون نمیدن من خیلی تکون میخورم
200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
حرز امام جواد بگیر بذار کنارش.دعا هم هست که بذاری پیشش انقدر نترسه اخه پسر من اینجوری از هرصدایی نمیترسه
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
من از مشهد خریدم برا پسرم. برا بچه کوچیک میگن خوبه پیشش باشه. تو یه جعبه ی استوانه ای خیلی کوچیکه که میزنم به لباسش.
اره پسر منم برمیگرده موقع شیر خوردن. اما برا ترسش یه چیزی براش بگیر.گناه داره طفلی اذیت میشه