2777
2789

بچه ها من برای پرستاری ازاد ذخیره شدم 

ردیف ۶۶ هست

بعضی ها گفتن شماره ردیف مهم نیست بعضی ها میگن نه تا ۱۵ قبولی قطعیه بقیه بستگی به ظرفیت و قبولی های دیگه داره

اعلام امادگی رو انجام دادم ولی خیلی استرس دارم به همه گفتم قبول شدم اگر نشم چی؟😢

کسی از ذخیره های سال قبل هست؟ 

بعد من دولتی هم بهداشت قبول شدم اون رو ثبت نام کنم از دستم نره ؟

صلی الله علیک یا فاطمه الزهرا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم بهداشتت ذخیره ام خوش به حالت دولتیی اوردی من باید ترمی ۱۲ بدمممم🥲🥲🥲🥲

بهداشت ترمی ۱۲ هست؟؟؟

خیلی گرونه که 

من پرستاری دوست دارم دولتی نیاوردم همه جا زدم 

انتخابای اخرم بهداشت و حسابداری بود که بهداشت قبول شدم 

ولی پرستاری ذخیره ام قبولم کنن میرم پرستاری 

صلی الله علیک یا فاطمه الزهرا
من داخل یکی از تاپیک ها خوندم که تا ۳٠ قبولــی حتمی ـه ۶۶ رو نمیدونـم دیگه. 

من که پرسیدم گفتن تا ۲۰ ک 

یه جا هم گفتن ۵۰ 

کلا معلوم نیست هرکس یه چیز میگه

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
منم بهداشتت ذخیره ام خوش به حالت دولتیی اوردی من باید ترمی ۱۲ بدمممم🥲🥲🥲🥲

چی میگی بابا پرستاری ترمی ۱۰ و خودگردانش ۱۶ 

بهداشت خیلی کمتره 

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
بهداشت ترمی ۱۲ هست؟؟؟ خیلی گرونه که  من پرستاری دوست دارم دولتی نیاوردم همه جا زدم  انت ...

اره البته من دانشگاهم کرجه شهرستان ارزون تره یکم

اها نه برعکس من پرستاری دوست ندارم چون شیفت داره و اینا

کدوم دانشگاه آوردین ؟بچه منم ۵۳ شده  بدتر اینکه دولتی فرهنگیان اورده برا شما خیالت راحته  بهداشت ثبت نام میکنی نخواستی نمیری  نمیدونیم ثبت نام کنه فرهنگیان یا بعدش نخواد بره امکانش هست ؟

منم ذخیره ام ردیف  ۸... دولتی هم آوردم ولی رشته آزادم رو می خوام برم...حالا میترسم که دولتی رو ثبت نام نکنم، و این آزاد رو هم نشم.

بنظرتون واسه محکم کاری ، دولتی رو هم ثبت نام کنم تا موقعی که از آزاد مطمئن شدم بعدش برم دولتی رو انصراف بدم؟ یا اینکه صبر کنم زمان ثبت نام ذخیره ها برسه؟