2777
2789
عنوان

بچه های ذخیره دانشگاه ازاد سال های قبل

| مشاهده متن کامل بحث + 1221 بازدید | 29 پست
بستگی به ظرفیت داره. تهران ذخیره 200 هم قبولی داده مثلا

برای من  سبزوار هست

خیلی میترسم نشه به همه فامیلا هم گفتم قبول شدم

ولی فکر میکنم قبولمون میکنن چون اگر میخواستن قبول نکنن ذخیره نمیکردن که دیگه بقیه انتخابا رو نیاریم 

صلی الله علیک یا فاطمه الزهرا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ار خودم حرف نمیزنم که رفتم دانشگاه قسمت مالی گفت احتمال زیاد ۱۲ تومن ولی صد درصد بالای ۱۰ ملیونه&nbs ...

شاید بستگی به دانشگاه داره

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
منم ذخیره ام ردیف  ۸... دولتی هم آوردم ولی رشته آزادم رو می خوام برم...حالا میترسم که دولتی رو ...

ردیف ۸ قطعا میاری بابا 

ولی برای محکم کاری دولتی ثبت نام کن

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
اونوقت بعدا گیر نمیدن که شما دو جا ثبت نام کردی؟

نه 

بعد اون دولتی انصراف میدی

کدوم دانشگاه آوردین ؟بچه منم ۵۳ شده  بدتر اینکه دولتی فرهنگیان اورده برا شما خیالت راحته ...

نمیدونم حتما با مشاور با تجربه بگین

من ذخیره ردیف ۶۶ سبزوار

منم ذخیره ام ردیف  ۸... دولتی هم آوردم ولی رشته آزادم رو می خوام برم...حالا میترسم که دولتی رو ...

من میخوام دولتی رو هم ثبت نام کنم

میشه بعدش اگر قبول بشم .دولتی رو راحت انصراف بدم یا باید جریمه بدم