2777
2789
عنوان

توروخدا اگر بلدید ، بیاین 😭

205 بازدید | 17 پست

بچه ها ... 

نوزاد ۳ روزه‌ام زردی داره ، چیکار کنم !؟ 

خیلی هم می‌خوابه ، مثلاً چهار پنج ساعتی یه بار بیدار میشه شیر می‌خوره ، اونم به زووووور . توی این سه روز هم گلاب به روتون مدفوع فقط یک بار اونم خیلی کم داشته . 😔 

مادرشوهرم میگه بهش عرق کاسنی و شاهطره بدیم ولی من می‌ترسم زیاد عرقیات بخوره ، خلاصه که لطفاً اگر راه حلی بلدید ، بگید 🙏 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید بیدارش کنیی زوری بزار دهنش سینتو فشارش میوفته

واسه زردیش هم لیموشیرین بخور روزی ۲کیلو بعد شیرتو تند تند بده 

من مامانم تو دهن بچه هم میچکونه اما نوزاده تو نکن فقط خودت بخور

یه روزی خوب میبینمت داداشی😍

برا زردی باید دکتر ببری حتما

عاشقان واقعی از دوری معشوقشان گلایه نمیکنند،بلکه هر دوری و کج‌خلقی از طرف او را به فا.ل نیک تعبیر می‌کنند🥲کاش دست کم شعری خوانده بودید!یا در خانه گربه ای نگه می‌داشتیدشاید آنوقت کمتر دنیا را می‌آلودید. من عاشق خانه های کوچکم؛خانه هایی که اتاقی برای قهر ندارند :)

بهش آبجوشیده بده در حد یکی دو تا قاشق. 

یه پروفسور نوزاد نارس توی اصفهان میگفت. هم زردیش زودتر میره و میگفت بیشتر به خاطر تشنگی هست که بچه نمیتونه شیر بخورا.

به نظرم به بچه عرقیات نده خیلی سنگینه

سلام پسر منم زردی داشت هرچی دوا درمون کردیم خوب نشد ولی روزی ۵تا ۱۰تا دونه انار شیرین تو دهن نوزاد ترکوندیم آب شو خورد خداروشکر خوب شد تا ۷روز  اگه خواستی توهم انجام بده خودتم اگه بچه شیر میدی هندوانه بخور انار شیرین بخور  انشاءالله که حالش خوب میشه