2777
2789
عنوان

استرس مدرسه

143 بازدید | 9 پست

واقعا خشبحال اونایی ک دوران مدرسه رو تموم کردن

بعضی وقتاا انقدر استرسش زیاد میشه میگم کاش نبودم اصلا🚶‍♀️

نمیدونمم چکارکنم کم شه از استرسم خیلی اذیته😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلاس ششم که بودم حتی وقتی روخوانی فارسی هم نوبتم میشد تپش قلب شدید میگرفتم و دستام میلرزید. باید میرفتم حیاط یه هوا میخوردم آبی میخوردم و میومدم. ولی الان واقعا اهمیتی نداره برام که اشتباه جواب بدم. سعیم رو میکنم اما دیگه در حد توانم

واقعا خشبحالت من نمیدونم چرا اینجوری شدم

ببین تو از این استرس داری که اشتباه جواب بدی و جلو دوستات ضایع شی. بچه های کلاس پچ پچ کنن تپق که بزنی بخندن. معلم بی شعور بیاد نمرات رو بلند بخونه و بچه ها به نمره پایین بخندن و تو استرس داشته باشی که نکنه نمرت کم شده باشه. شب قبل استرس داری که نکنه خواب بمونی. اینا همش درمان داره اونم غروره.

اشتباه جواب دادی؟ بخند بگو قاطی کردم و یه چش غره به اونایی که پچ پچ میکنن برو. معلم خواست نمرات رو بخونه بگو من نمیخوام کسی نمرم رو بدونه و قطعا همه پشتت در میان. خواب که موندی مث یه ماده شیر میری مدرسه میگی خواب موندم. 

من هرچی زمان مدرسه استرس کشیدم ، تو دانشگاه خدا واسم جبران کرد  بهترین و زیباترین روزای عمرم ، روزای دانشگاه بود

نمیدونم کلاس چندمی ولی باهات همدردی میکنم . منم زمان مدرسه خیلی استرس میکشیدم ، دوست و هم مدرسه ای های خیلی خوب و مهربونی داشتما

اما معلما و مدیرمون یه مشت عوضی به تمام معنا بودن