2777
2789

سلام عزیزان  اگر آشنایی همسایه ای کسی رو میشناسین که امشب دفن شده بهم اسم متوفی و اسم پدرشون رو بدین که براشون نماز شب اول قبر بخونم خدا خیرتون بده.

اللهم صل علی محمد و آل محمد مدرس زبان عربی ؛  تضمینی ؛عراقی ؛ فصیح ؛ لبنانی ؛ کویتی ؛ بحرینی ؛ قطر؛ سوری ؛ عربی محاوره ای ؛ و...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .دوست داری برای خودت درآمد داشته باشی تو خونه خودت بگو برات عکس از کارام بفرستم من مربی تریکو بافی ام  به صورت مجازی کاملا حرفه ای و تضمینی😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدانکنه کسی فوت کنه این همه نماز حالا چرا لیلة الدفن؟؟؟

فوت شدن راهی هست که همه ما میریم چه زود چه دیر هیچ شبی اندازه شب اول قبر  برای یک مرده سخت تر نیست چون که وارد دنیای دیگه ای میشه و نماز شب اول قبر خیلی می‌تونه ارومش کنه 

اللهم صل علی محمد و آل محمد مدرس زبان عربی ؛  تضمینی ؛عراقی ؛ فصیح ؛ لبنانی ؛ کویتی ؛ بحرینی ؛ قطر؛ سوری ؛ عربی محاوره ای ؛ و...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .دوست داری برای خودت درآمد داشته باشی تو خونه خودت بگو برات عکس از کارام بفرستم من مربی تریکو بافی ام  به صورت مجازی کاملا حرفه ای و تضمینی😍
نمی‌شناسم کسی رو  واسه حل مشکل منم دعا میخونی؟

سلام عزیزم براتون آیه الکرسی خوندم الهی که به زودی زود مشکلتون حل بشه 

فوت شدن راهی هست که همه ما میریم چه زود چه دیر هیچ شبی اندازه شب اول قبر  برای یک مرده سخت تر ن ...

میدونم گلم

ولی کسی که خدای نکرده یکی از نزدیکانش فوت میکنه شب اول نمیاد سایت

میشه برا عاقبت بخیریم دعا کنی؟الهی خودتم اول عاقبت بخیر بشی بعدم هرچی دلت میخواد حاجت روا بشی🙏

میدونم گلم ولی کسی که خدای نکرده یکی از نزدیکانش فوت میکنه شب اول نمیاد سایت

منم نگفتم که  عزیزانتون گفتم آشنا یا همسایه 

منم نگفتم که  عزیزانتون گفتم آشنا یا همسایه

دور از جون عزیزامون

گفتم نزدیکا

بزنید امضاتون همه ببینن و بشناسنتون

میشه برا عاقبت بخیریم دعا کنی؟الهی خودتم اول عاقبت بخیر بشی بعدم هرچی دلت میخواد حاجت روا بشی🙏