الان دو ساله که این کارگاه رو راه انداختیم ، با دست خالی ، از پاییز ۱۴۰۰ تا الان ...تا حالا هر چی درآوردیم خرج کارگاه کردیم وسیله و مواد اولیه خریدیم و قبض برق و آب و قسط وام دادیم ، تا حالا هیچی تو جیبمون نرفته ، دیگه نمیدونم چکار کنم ؟ اگه تا آخر امسال به درآمد نرسم ، از خجالت خانواده ام و از ترس طعنه ها و نیش زبونشون میخوام خودمو گم و گور کنم ...ولی نمیدونم کجا برم ؟!
شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌻 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌱بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌱اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌱مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌱اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌱وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌱ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌱آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌱دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌱امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌱كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌱غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌱هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌱مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌱انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌱مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌱كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌱مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌱🌸✨️اللهم عجل لولیک الفرج✨️🌸
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
آخ منم دوست دارم بذارم و برم از دردی ک بقیه برام درست کردم رها بشم ید یه فراموشی بگیرم ...
کجا برم ؟ کجا ؟ جایی رو نمیشناسم ...نمیخوام برای مردم کارگری کنم ...امروز از خدا خواستم راهمو روشن کنه ...اینهمه ایده دور و برم هست ولی من هیچی نمی بینم ...
آخه الان موقع راهاندازی کارگاه ظروف سرامیکی میتونه باشه که مردم بیشتر رو صنایع چوبی آوردن ؟؟اما بازم نباید درآمد ضعیفی داشته باشه ظروف سرامیکی!!. از مرحله اول کار تا آخر رو برسی کنی حتما متوجه میشی ایراد کار از کجاست
مرد باشی یا زن؛ مرگ تمامت میکند!!!!!!!!!! انسان باش؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛ تا جاودانه زندگی کنی ؛.