2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

1 کیلوگرم انجیر

2 لیوان پودر قند

1 درب شیشه فلزی

یک کتری پر از آب جوش

قابلمه برای استریل کردن

آماده سازی:

2. اولین کار انجیر هارا تمیز میشوییم . سپس آن را در یک شیشه 2 لیتری تمیز می بریم و با آب جوش می شوییم.

3. انجیر هارا را در یک شیشه میریزیم و پودر قند را اضافه میکنیم

4. آب جوش را تا وسط شیشه میریزیم و شیشه را تکان میدهیم تا پودر قند حل شود.(درصورت ابتدا ابجوش را با پودر قند مخلوط کرده بعد داخل شیشه بریزید)

5. شیشه باید کاملا با آب داغ پر شده باشد

6. آب را میجوشانیم تا در یک قابلمه استریل  و پاکسازی  شود. پارچه ای در ته آب جوش قرار می دهیم و شیشه ای روی آن می گذاریم . در آنجا، شیشه به مدت 12 دقیقه استریل می شود.

7. سپس شیشه را با احتیاط از قابلمه خارج میکنیم و در ظرف را میبندیم به صورت کامل تا هوا وارد نشود

8. شیشه را برعکس قرار میدیم که درب شیشه پایین ظرف شیشه بالا باشد  و نگه میداریم  تا خنک شود. اگر شکر حل نشده در ته آن باقی ماند، باید شیشه را کمی سرکه اضافه میکنیم

9. کمپوت را بعد از سرد شدن کامل برمی گردانیم. کمپوت  آماده است، 

من با یک میسو زندگی میکنم که بهم گفت که: ازت خواستم از زندگیم بری و پیشرفت کنی !چرا زندگی مو با خودت بردی :) فهمیدم که من پدری داریم یک میسیو هست..:)
1 کیلوگرم انجیر 2 لیوان پودر قند 1 درب شیشه فلزی یک کتری پر از آب جوش قابلمه برای استریل کردن ...

این کمپوته بزار مربا ام بپرسم  

من با یک میسو زندگی میکنم که بهم گفت که: ازت خواستم از زندگیم بری و پیشرفت کنی !چرا زندگی مو با خودت بردی :) فهمیدم که من پدری داریم یک میسیو هست..:)
1 کیلوگرم انجیر 2 لیوان پودر قند 1 درب شیشه فلزی یک کتری پر از آب جوش قابلمه برای استریل کردن ...

اخ دستت درد نکنه مرسیی ازت 

مرسی ازتون ک وقت گذاشتین‌و جوابم دادین ممنونم 

راستی میتونم هر وقت ک از ی غذای باکویی خوشم‌اومد از مامانت دستورشو بازم بخوام؟

همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

اخ دستت درد نکنه مرسیی ازت  مرسی ازتون ک وقت گذاشتین‌و جوابم دادین ممنونم  راستی میتونم ...

اره حتما راحت باش

عزیزم اون مشکلت دکتر نگفت چی بوده؟

یکی سال۱۴۰۱ تو کاخش نشسته بود توییت میزد بچه های شما اونور آبن بچه های ما میمیرن . سه سال بعد خودش و بچه هاش اونور آب بودن که فرماندهان ما با بچه هاشون شهید شدن ..........🇮🇷

اندونزی زندگی میکنیم چون اینجا ایرانی خیلی کمه ممکنه خانواده درپیت شوهرم بفهمن

میتونی پاک کنی پستتو گلم ک خیالتم راحت باشه

مرسی گلم

سلام عزیزم...ببخشیدشماتویه تایپک گفته بودیدداداشتون ازراه دوررمزگوشیتونوبازکرده...منم الگوی گوشیموفراموش کردم وهمه ی فیلم و عکسای بچه هام ازدنیااومدنشون تاالان داخلشن نمیخوام گوشیم فلش بشه چون همش پاک میشه...یه خواهری درحقم کن ببین داداشت میتونه برام کاری کنه بخداخیلی اعصابم خرابه...خیلی ممنونت میشم اگه این محبتودرحقم کنی❤️

سلام عزیزم...ببخشیدشماتویه تایپک گفته بودیدداداشتون ازراه دوررمزگوشیتونوبازکرده...منم الگوی گوشیموفر ...

دورت بگردم اون داده بود ب ی‌هکر 

خودش اون کارو نکرده بود 

میتونی ببری ب گوشی فروش بگی ک امکانش هست ک رمز گوشیه منو وا کنین‌یادم رفته رمز لطفا عکس های توشم پاک نشن