2777
2789

سلام خوبی 

طرز تهیه باقلوا :مواد لازم ..

1 کیلوگرم آرد
3 عدد تخم مرغ
250 گرم کره
شیر 1
2 قاشق چایخوری خامه ترش
1 قاشق چایخوری مخمر خشک
نمک نیاز هست..

مواد لازم داخل : 1 کیلو گرم گردو..

1  کیلوگرم پودر قند

1.5 چای خوری هل

من با یک میسو زندگی میکنم که بهم گفت که: ازت خواستم از زندگیم بری و پیشرفت کنی !چرا زندگی مو با خودت بردی :) فهمیدم که من پدری داریم یک میسیو هست..:)

بادام و گردو را داخل اب گرم بریز و پوسته شو در بیار..

و از چرخ دربیار تا پور کامل بشه..

برای روغن کاری ام 400 گرم کره خالص 

برای صورت باقلوا ام 2 عدد زرده تخم مرغ و مغز بادام یا مغز فندق ام میتونی بکنی و خورد میکنی و پودر میشه

من با یک میسو زندگی میکنم که بهم گفت که: ازت خواستم از زندگیم بری و پیشرفت کنی !چرا زندگی مو با خودت بردی :) فهمیدم که من پدری داریم یک میسیو هست..:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای اماده سازی :خمیر را آماده می کنیم. شیر را در ظرفی بریزید و آن را گرم میکنیم
روغن را آب می کنیم.
مخمر را در آب گرم مخلوط میکنیم و اجازه میدهیم 5-10 دقیقه کف کند.
تخم مرغ، مایه خمیر، شیر، روغن، خامه ترش و نمک را به وسط آرد اضافه می کنیم.
خمیر نرمی را ورز می دهیم.
روی خمیر نایلون میزنیم، حوله میکشیم، پتو میپیچیم، 2 ساعت میگذاریم تا تخمیر شود.
فیلینگ را آماده می کنیم. بعد از اینکه گردو را در تابه تفت دادیم و پوست آن را تمیز کردیم از دستگاه آجیل دودی رد می کنیم.
گردوی آسیاب شده را با پودر قند و هل مخلوط می کنیم. کره را آب کنید تا روی آن چرب شود.
شربت را آماده می کنیم. آب و پودر قند را به ظرف اضافه میکنیم و به محض جوش آمدن 2-3 دقیقه میجوشانیم برمیداریم
زرده تخم مرغ را در ظرفی میشکنیم و با همزن میزنیم تا روی صورت بمالیم
مغز بادام را برای صورت تمیز می کنیم. ببینید: پاکسازی مغز بادام
خمیر به مدت 2 ساعت پخته می شود.

خمیر را برای هر قالب به 12 قسمت تقسیم می کنیم. دو کنده بزرگ و بقیه را به کنده های کوچک برش می دهیم.

روی آن را با (کمی) آرد بمالید.

قالب را چرب کرده و خمیر را پهن کنیم روی آن روغن می ریزیم و چرب می کنیم.

روی هر لایه 1 پیمانه فیلینگ می پاشیم.

دوباره روی آن را پهن کرده و چرب می کنیم.

به این ترتیب تمام لایه ها را آماده می کنیم. بعد از گذاشتن لایه آخر لبه ها را خوب درست می کنیم.

خمیر را به شکل لوزی برش می دهیم.

نیم ساعت نگه می داریم. سپس تخم مرغ و مغز بادام را از وسط اضافه می کنیم.

در فر گرم شده با دمای 180 درجه می پزیم تا صورت کمی سرخ شود. سپس آن را بیرون می آوریم و روغن می زنیم.

درجه را روی 150 درجه قرار می دهیم. صورت را بیرون می آوریم تا کاملا سرخ شود و شربت را می ریزیم.

در هر دو صورت با جاهایی که با چاقو بریده شده می رویم تا هم روغن و هم شربت خوب پخش شود.

بعد از ریختن شربت آن را به مدت 3-5 دقیقه در فر نگه دارید و خارج کنیم.

وقتی باقلوا گرم شد یکی یکی از تابه خارج می کنیم و در ظرف صاف دیگری می گذاریم.

قاشق غذاخوری از شربت باقلوا را برمیداریم و با 1 قاشق چایخوری عسل آب کنیم و با قلم مو روی صورت باقلوای داغ آماده بمالیم

عکسشو بزور پیدا کردم اینطوری میشه

خمیر را برای هر قالب به 12 قسمت تقسیم می کنیم. دو کنده بزرگ و بقیه را به کنده های کوچک برش می دهیم. ...

ای دورت بگردم من مرسی دستت دردنکنع ممنونم

همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

وای دختر اره خودشهههه‌اینو میخواستم

خوااهش میکنم .. خوشحال شدم  

من بیشتر خوشحال شدم مرسی از خودت و مامانت  فقط انجیر رو نگفتین گل من

یادم رف انجیر چی بود ؟

تارت بود ؟

من بیشتر خوشحال شدم مرسی از خودت و مامانت  فقط انجیر رو نگفتین گل من

کمپوت بود دیدم الان بزار

مظمعنی کمپوت انجیره ؟