خمیر را برای هر قالب به 12 قسمت تقسیم می کنیم. دو کنده بزرگ و بقیه را به کنده های کوچک برش می دهیم.
روی آن را با (کمی) آرد بمالید.
قالب را چرب کرده و خمیر را پهن کنیم روی آن روغن می ریزیم و چرب می کنیم.
روی هر لایه 1 پیمانه فیلینگ می پاشیم.
دوباره روی آن را پهن کرده و چرب می کنیم.
به این ترتیب تمام لایه ها را آماده می کنیم. بعد از گذاشتن لایه آخر لبه ها را خوب درست می کنیم.
خمیر را به شکل لوزی برش می دهیم.
نیم ساعت نگه می داریم. سپس تخم مرغ و مغز بادام را از وسط اضافه می کنیم.
در فر گرم شده با دمای 180 درجه می پزیم تا صورت کمی سرخ شود. سپس آن را بیرون می آوریم و روغن می زنیم.
درجه را روی 150 درجه قرار می دهیم. صورت را بیرون می آوریم تا کاملا سرخ شود و شربت را می ریزیم.
در هر دو صورت با جاهایی که با چاقو بریده شده می رویم تا هم روغن و هم شربت خوب پخش شود.
بعد از ریختن شربت آن را به مدت 3-5 دقیقه در فر نگه دارید و خارج کنیم.
وقتی باقلوا گرم شد یکی یکی از تابه خارج می کنیم و در ظرف صاف دیگری می گذاریم.