دیروز داشت از یکی دوستاش که درحال جدایی هست از همسرش صحبت میکرد گفت که چون تو مرحله طلاقن ی دوست دختر پیدا کرده و باهاش رابطه داره حالا یکی دوروز دختره نتونسته پیدا کنه آقارو زنگ زده به شوهر من که اره فلانی کجاست و چرا جواب نمیده . راستش من ناراحت شدم گفتم اون خانم خونه خراب کن چرا باید به تو زنگ بزنه اصن چرا باید شمارتو داشته باشه الان قهرم هرچی هم قسم خورد که فقط این ی بار بوده باورش نکردم خلاصه که اونم الان قهره و خونه نمیاد میگه چرا ی بحث ساده باید اینقدر کش پیدا کنه . چه کنم الان من ؟کارم درست بود؟
یاد بگیر که چیزی را که داری قدر بدانی، قبل از اینکه زندگی تو را وادار به قدردانی از چیزی کند که داشتی.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
حق با شماست. طرف طلاق نگرفته هنوز راه افتاده دنبال دخترا برا رفع نیاز، معلومه چجور آدمایی هستن کثافت کاری اونا به کنار شوهر تو این وسط چکارس که دختره باهاش در ارتباط باشه
۱۰۰درصد حق با شما بوده خیلی ببخشید چرا دختره باید شماره همسرتو داشته باشه من بودم خونرو رو سرش خراب میکردم تازه چ پرروعه دست پیشم گرفته بگو من اگه همچین کاری میکردم انقد ریلکس برخورد میکردی
👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️