2777
2789
عنوان

بیاید بگید حق با منه یا شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 828 بازدید | 42 پست

بهش بگو خودتو بزار جای من

فکر کن من ی دوست عوضی خیانت کار زناکار آشغال بی شرف فلون فلون شده دارم، با وجود شوهر میره زناکاری و خیانت میکنه

بعد دوست پسر آشغال لجن کثیف دوستم شمارمو داره و بهم زنگ میزنه

بگو حالا نظرت چیه چ فکری میکنی باهام چ برخوردی میکنی

کاربری دست 3 تا دوست میباشد💚🧡🩷

خودمم حس میکنم حق با منه ولی اون طوری رفتار میکنه که انگار من گیر الکی دادم

الان چرا خونه نمیاد

طلبکاره؟ 

نره پیش اون دختره 

زنگ بهش بزن بگو فلان چیزو بخر بیا لازم دارم😪

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودمم حس میکنم حق با منه ولی اون طوری رفتار میکنه که انگار من گیر الکی دادم

اینکه اون دختره شماره شوهرتو از کجا آورده که معلومه دوست شوهرتون داده و معلومه خیلی آدم نفهمیه. ولی مطمئن باش اگه ککی به تنبون شوهرت بود اصلا به تو نمی‌گفت. به نظرم بهش پیام بده و بگو بیا صحبت کنیم کشش هم نده

حق با شماست. طرف طلاق نگرفته هنوز راه افتاده دنبال دخترا برا رفع نیاز، معلومه چجور آدمایی هستن کثافت ...

خودمم موندم خیلی گیج شدم 

یاد بگیر که چیزی را که داری قدر بدانی، قبل از اینکه زندگی تو را وادار به قدردانی از چیزی کند که داشتی.
حق با توعه شوهرتم باید دور دوست خیانت کار آشغالشم خط بکشه  تمام

خیلی وقته سر اینم بحث داریم که چرا اصلا با این آدم رفاقت داره

یاد بگیر که چیزی را که داری قدر بدانی، قبل از اینکه زندگی تو را وادار به قدردانی از چیزی کند که داشتی.
آخه چون میگی همون دیروز تماس گرفته دیروزم قضیه رو تعریف کرده به نظرم مشکوکه

چیش مشکوکه؟

۱۰۰درصد حق با شما بوده خیلی ببخشید چرا دختره باید شماره همسرتو داشته باشه من بودم خونرو رو سرش خراب ...

غیرممکن بود اگه من بودم کارو به طلاق میکشوند

غیرممکن بود اگه من بودم کارو به طلاق میکشوند

پ همین و بش بگو‌ 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
الان چرا خونه نمیاد طلبکاره؟  نره پیش اون دختره  زنگ بهش بزن بگو فلان چیزو بخر بیا لازم ...

قهره زنگش بزم حس میکنه منت کشی میکنم و حق با اون بوده

اینکه اون دختره شماره شوهرتو از کجا آورده که معلومه دوست شوهرتون داده و معلومه خیلی آدم نفهمیه. ولی ...

الان صد درصد چیزی بینشون نیست ولی دوست ندارم همچین دختری بهش زنگ بزنه از کجا معلوم شوهرمو سمت خودش نکشونه دختره خیلی عوضی و پولکی 

الان صد درصد چیزی بینشون نیست ولی دوست ندارم همچین دختری بهش زنگ بزنه از کجا معلوم شوهرمو سمت خودش ن ...

قطعا دختره ی موجود انگله که منتظر پاهای ی زندگی سست بشه و چنگک بندازه. ولی واقعاً مطمئن باش اگه چیزی بینشون بود شوهرت بهت نمی‌گفت. حالا هم بیش از طولش نده چون میبینی که انگل زیاده