دیروز داشت از یکی دوستاش که درحال جدایی هست از همسرش صحبت میکرد گفت که چون تو مرحله طلاقن ی دوست دختر پیدا کرده و باهاش رابطه داره حالا یکی دوروز دختره نتونسته پیدا کنه آقارو زنگ زده به شوهر من که اره فلانی کجاست و چرا جواب نمیده . راستش من ناراحت شدم گفتم اون خانم خونه خراب کن چرا باید به تو زنگ بزنه اصن چرا باید شمارتو داشته باشه الان قهرم هرچی هم قسم خورد که فقط این ی بار بوده باورش نکردم خلاصه که اونم الان قهره و خونه نمیاد میگه چرا ی بحث ساده باید اینقدر کش پیدا کنه . چه کنم الان من ؟کارم درست بود؟
یاد بگیر که چیزی را که داری قدر بدانی، قبل از اینکه زندگی تو را وادار به قدردانی از چیزی کند که داشتی.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خودمم حس میکنم حق با منه ولی اون طوری رفتار میکنه که انگار من گیر الکی دادم
اینکه اون دختره شماره شوهرتو از کجا آورده که معلومه دوست شوهرتون داده و معلومه خیلی آدم نفهمیه. ولی مطمئن باش اگه ککی به تنبون شوهرت بود اصلا به تو نمیگفت. به نظرم بهش پیام بده و بگو بیا صحبت کنیم کشش هم نده
الان صد درصد چیزی بینشون نیست ولی دوست ندارم همچین دختری بهش زنگ بزنه از کجا معلوم شوهرمو سمت خودش ن ...
قطعا دختره ی موجود انگله که منتظر پاهای ی زندگی سست بشه و چنگک بندازه. ولی واقعاً مطمئن باش اگه چیزی بینشون بود شوهرت بهت نمیگفت. حالا هم بیش از طولش نده چون میبینی که انگل زیاده