2777
2789
عنوان

محصولات شرکت نفیس خوبه؟

131 بازدید | 14 پست

سلام کسی چیزی از شرکت نفیس میدونه؟محصولاتش کیفیت داره؟اگه کسی عضو هست درآمد دارین؟یکی از دوستام عضو و پیشنهاد داد منم عضو بشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای دوست من منو کچل کرد هی زنگ میزد بیا زیرمجموعم شو اخرم زدم بلاکش کردم دوستیمم باهاش قطع کردم:/

|••| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| 

من که یک ماه عضوشدم اومدم بیرون چیه بابا بعد هم میگن پولش از نظر شرعی مشکل داره 

چرا؟من حوصله ندارم اصلا برم معرفی کردن و الکی تعریف کردن اما خواستم عضو شم برا خودم سفارش بدم

چرا؟من حوصله ندارم اصلا برم معرفی کردن و الکی تعریف کردن اما خواستم عضو شم برا خودم سفارش بدم

ببین مثلا به من میگن فلان چیز خوبه من از کجا بدونم وقتی خودم استفاده نکردم چطور برم به یکی پیشنهاد بدم وتعریف کنم که عالیه خب این کلاهبرداری هست مثلا قطره و پودر کلاژن شون من خودم میترسم مصرف کنم اونم خوراکی چطوری به یکی بگم بخر بخور وقتی خودم اطمینان ندارم به نطرم یه طور کلاهبرداری هست 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
منم موافقم...مخصوصا محصولات خوراکی

دقیقا خب بحث سلامتی در میون هست بعد اگه اتفاقی افتاد شرکت جواب میده نه من با چند تا مثلا دوستم که تواین شرکتن قشنگ دروغ میگن خب این درست نیست خیلی به منم اصرار کردن ادامه بده گفتم نمیخوام 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

من دوتا خرید داشتم اشغال بودن تو رودربایستی دوستم گرفتم و استفاده نکردم انداختم دور

کسی هم ازت خرید تمیکنه چون همه میدونن چقدر جنساش بیخود

"اگه دلت بزرگه امضامو بخون"🌱هر کس از ته دل حق الناس هایی که دیگران در حقش دارن ببخشه ریپلای کنه و بهم بگه براش 100 صلوات میفرستم به نیت خوشنودی و سلامتی امام زمان🤍🕊خدابزرگتر ازمشکلی که تو ناراحتشی...میشنود اگر صدایش کنی هوالسمیع...