2777
2789
عنوان

ریزش مو کلافم کرده، از حمام متنفرم

2087 بازدید | 63 پست

سلام عزیزان، من مشکل تیرویید داشتم درمان کردم الان ۵ماهه نرمال شده اما از وقتی داروها رو قطع کرده دکتر ریزشم بیشتر شده ، زیر نظر دکتر پوست و مو هستم اما بعد حمام زیاد می‌ریزه ، با اینکه نشسته حمام میکنم و شامپو مخصوص میزنم، چیکار کنم دارم سکته میزنم دیگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داروی تیرویید رو کلا نباید قطع کنی 

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

منم ریزش شدید گرفتم عصر میخوام برم امپول بیوتین بپانتین بزنم عین چی استرس دارم

دکتر تجویز کرده؟

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂

قهوه به شامپو اضافه کن جوشانده رزماری نعنا وزنجفیل استفاده کن قبل خواب اسپری کن به موهات بباف وبخواب نیاز به آبکشی نداره و ماسک موی لیمپو بدون سولفات آرگان بخرم استفاده کن اینا تجربه منه که هم تنبلی دارم هم تروئید 

منم ریزش شدید گرفتم عصر میخوام برم امپول بیوتین بپانتین بزنم عین چی استرس دارم

من زدم آمپول اما بازم ریزش هست، اصلا ریشه موهام رو که می‌ریزه میبینم فولیکولش خشکه، دست به موهام میزنم راحت مو میاد دستم

مگه قرص تیرویید رو قطع میکنن😱

یکی از دوستای من قطع کرد دکترش

الان ۷ ساله تیروئیدش بدون قرص منظمه حتی باردارم شده بود باز تیروئیدش نرمال بود

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
داروی تیرویید رو کلا نباید قطع کنی 

بعضیا قطع میکنن یکی از دوستام درمان شد کاملا بالاتر توضیح دادم

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
نه خودم خریدم ویتامینه

اخه شنیدم میگن سرخود استفاده نکنید وگرنه منم خیلی دوست دارم استفاده کنم قرص بیوتین رو حدودا یکماهه میخورم ولی تا الان ک تاثیری نداشته

موهام ریزش دارع و کم پشته دیگه رشدم نمیکنه یا اگر میکنه خیلی کم

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂