2777
2789
عنوان

همه بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 61 بازدید | 18 پست
مهم نیست شما بعدش ناراحت شدید  خدا شما میبخشه عزیزم شما ادم مهربونی هستید ولی در کل کسی بهتون ب ...

خوشحالیم از حرص بود چون شبش زنگ زدم مامانش

مامانش گوشی روم قط کرد با گوشی خونه زنگ زده بودم گفتم سلام گف سلام شما یکم صدام لرزید بعد گفتم مهلا گف ببخشید مهلا جان شرمنده نمیتونم جوابت بدم دختر گلم بعد قط کرد تا اومدم بگم زهرا قط کرد نمیبخشمشون خیلی اشکم در اوردن:))))) من هیچ وقت از شکست کسی خوشحال نمیشم 

تا خدا هست پریشان نشود خاطرِ من🌼💛
هعی چ آدمایی که دل ما رو شکستن و تو روی ما از غمه مون خوشال شدن هیچیشون نشد توعم نگران نباش همینکه ...

ولی واقعا براش تلاش کرد زیاد:)))) همه دبیرا بهم میگن مهلا تو نبخشیدیش قبول نشده🥲🤦🏻‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشحالیم از حرص بود چون شبش زنگ زدم مامانش مامانش گوشی روم قط کرد با گوشی خونه زنگ زده بودم گفتم ...

من میفهمم شما ناراحت شدید شما سعی کنید با کسی دوست باشید که همه چیز در این رابطه دوطرفه باشه حالا گذشت و احترام و....

مادر ایشون می تونستن با احترام بگن مثلا دستشون بنده بعدا با شما تماس میگرم من جای شما باشم کلا این ادم سمی از زندگیم حذف میکنم عزیزم

من میفهمم شما ناراحت شدید شما سعی کنید با کسی دوست باشید که همه چیز در این رابطه دوطرفه باشه حالا گذ ...

درسته ولی خیلی براش تلاش کرد:)))) خسته شدم همه دبیرا بهم میگن تو نفرینش کردی قبول نشده