matildaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1398/09/21 تعداد پست: 2376 عنوان حقوق قبول شدم موندم چیکار کنم؟😞😞 261 بازدید | 12 پست با اینکه علاقه دارم ولی خیلی میترسم و پشیمونم کاش فرهنگیان میزدم این همه سختی بکش تهشم نمیدونم بتونم کاری داشته باشم یا نه😔😔😔 ابر بارنده به دریا میگفت گر نبارم تو کجا دریایی در دلش خنده کنان دریا گفت:ابر بارنده تو هم از مایی 1402/07/17 | 15:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جهارنا عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 23534 کدوم دانشگاه ؟ رتبت چند شد اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم. میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((
matildaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1398/09/21 تعداد پست: 2376 کدوم دانشگاه ؟ رتبت چند شد دولتیه عزیزم۱۹۰۰ ابر بارنده به دریا میگفت گر نبارم تو کجا دریایی در دلش خنده کنان دریا گفت:ابر بارنده تو هم از مایی
ahooooooooo عضویت: 1398/02/17 تعداد پست: 3914 حقوق اگه خوب بخونی از اول وکالت قبول میشی دعا کنید خواهرم و داداشم ازدواج کنن و خوشبخت بشن ممنون💖
matildaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1398/09/21 تعداد پست: 2376 حقوق اگه خوب بخونی از اول وکالت قبول میشی میخونم یعنی وکالت از فرهنگیان بهتره؟ ابر بارنده به دریا میگفت گر نبارم تو کجا دریایی در دلش خنده کنان دریا گفت:ابر بارنده تو هم از مایی
جهارنا عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 23534 دولتیه عزیزم ۱۹۰۰ آفرین خیلی خوب بوده رتبت چرا که ن تو قطعا جای پیشرفت داری سخته اولش ولی حقوقت با فرهنگیان قابل مقایسه نیست اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم. میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((
matildaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1398/09/21 تعداد پست: 2376 آفرین خیلی خوب بوده رتبت چرا که ن تو قطعا جای پیشرفت داری سخته اولش ولی حقوقت با فرهنگیان قاب ... خدا کنه عزیزمیعنی میگی وکالت بهتر از فرهنگیانه؟ ابر بارنده به دریا میگفت گر نبارم تو کجا دریایی در دلش خنده کنان دریا گفت:ابر بارنده تو هم از مایی
matildaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1398/09/21 تعداد پست: 2376 ثبت نام از امروزه ؟ بله ابر بارنده به دریا میگفت گر نبارم تو کجا دریایی در دلش خنده کنان دریا گفت:ابر بارنده تو هم از مایی
جهارنا عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 23534 خدا کنه عزیزم یعنی میگی وکالت بهتر از فرهنگیانه؟ قطعا اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم. میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((
ahooooooooo عضویت: 1398/02/17 تعداد پست: 3914 میخونم یعنی وکالت از فرهنگیان بهتره؟ آره بهتره..خواهرم معلمه هر روز والدینشون یه چیزیشون میشه عقدشونو سر معلم بچشون خالی میکنن..مدیر و معاون هم حق رو ب والدین میدن... دعا کنید خواهرم و داداشم ازدواج کنن و خوشبخت بشن ممنون💖