2777
2789
عنوان

حقوق قبول شدم موندم چیکار کنم؟😞😞

192 بازدید | 12 پست

با اینکه علاقه دارم ولی خیلی میترسم و پشیمونم 

کاش فرهنگیان میزدم 

این همه سختی بکش تهشم نمیدونم بتونم کاری داشته باشم یا نه😔😔😔

ابر بارنده به دریا میگفت گر نبارم تو کجا دریایی       در دلش خنده کنان دریا گفت:ابر بارنده تو هم از مایی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حقوق اگه خوب بخونی از اول وکالت قبول میشی

میخونم 

یعنی وکالت از فرهنگیان بهتره؟

ابر بارنده به دریا میگفت گر نبارم تو کجا دریایی       در دلش خنده کنان دریا گفت:ابر بارنده تو هم از مایی
دولتیه عزیزم ۱۹۰۰

آفرین خیلی خوب بوده رتبت 

چرا که ن تو قطعا جای پیشرفت داری سخته اولش ولی حقوقت با فرهنگیان قابل مقایسه نیست

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.

آفرین خیلی خوب بوده رتبت  چرا که ن تو قطعا جای پیشرفت داری سخته اولش ولی حقوقت با فرهنگیان قاب ...

خدا کنه عزیزم

یعنی میگی وکالت بهتر از فرهنگیانه؟

میخونم  یعنی وکالت از فرهنگیان بهتره؟

آره بهتره..خواهرم معلمه هر روز والدینشون یه چیزیشون میشه عقدشونو سر معلم بچشون خالی میکنن..مدیر و معاون هم حق رو ب والدین میدن...

دعا کنید خواهرم و داداشم ازدواج کنن و خوشبخت بشن ممنون💖