2777
2789
عنوان

بنظرتون چرا منو بلاک کرد؟؟؟؟؟

190 بازدید | 16 پست

بچه ها دیروز به آینه بغل یه ماشین زدم که توی پارک بود. یادداشت گذاشتم با کلی عذر خواهی و شماره تماس. یه ساعت یعد تماس گرفت کلی معذرت خواستم گفت من قیمت دستم نیس گفتم باشه شما ببرین تعمیرگاه عوض کنین بعد شماره کارت بفرستین من پولشو بریزم. امروز زنگ زد که من اومدم گفتن قیمت ۱۷۰۰ گفتم باشه بخرین بعد شماره کارت بفرستین من بریزم مبلغو. یهو قاطی کرد گفت خانم من چرا بخرم؟ گفتم باشه باشه همین الان شماره کارتو بفرستین من بزنم شماره کارتو داد بعد پرسیدم مبلغ چقدر؟ ۱۷۰۰؟ ماشینتون چی بود؟ چون بنظرم زیاد اومد مبلغش ازش پرسیدم. گفت مگان. بعدم گفت من مشکل ندارم میخواین خودتون بخرین یه جا قرار بزاریم من بگیرم ازتون گفتم نه من بچه کوچیک دارم نمیتونم پولو میزنم بعد زنگ میزنم ازتون تایید واریزو میگیرم. پنج دقیقه بعد واریز کردم زنگ زدم بهش دیدم بلاکم کرده. چرا واقعا؟ میزدم و در میرفتم خوب بود؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی وقتا اینه ما رو هم شکستن هیچ شماره ای نذاشتن رفتن و  ناراحت شدم خیلی. اما خب اینجا ارزش ها متفاوته انگار در بری زرنگتری! اصلا کارت اشتباه نبود عزیزم و تو با وجدان بودی.. یارو هول بود فهمید شوهر و بچه داری بلاک کرد.

میخواست به یه طریقی بکشونه تو رو یه جا با هم اشنا بشید احتمالا. ای کاش شماره همسرت رو میدادی

اینجور آدما باعث میشن دفعه بعد ادم به آینه ماشین پارک شده ای زد تردید کنه تو شماره گذاشتن.

درخواست دوستی نده، دوست عزیزم. بیا هر حرفی داریم به جا خصوصی، تو تاپیک ها بزنیم. ممنون.❤
اینا شگرد خانماست میزنن تماس میگیرن وپول میدن بعد رفیق میشن وچند برابر تیغ میزنن😂

واقعا؟! یعنی اگر بلاکم نمیکرد مجبور بود باهام دوست بشه؟ من میگفتم اقا من واریز کردمو تمام! فوقشم میگفتم میای رفیق شیم میگفت نه. چه حرفا میزنین شمام