نودل رو روش نوشته ۳ دقیقه بجوشه و اینا... ولی به تجربه میگم نودل ها باید خیلی بیشتر از اینا بمونه وگرنه مزه گند میده. وقتی رو به خمیر شدنه ولی هنوز خمیر نشده و استحکام داره تا حدودی اون موقع باید از رو گاز برش داشت.
بهش هم مخلفات اضافه میکردی خوشمزه تر میشد مثلا من ادویه میریزم به جز ادویه خودش مثل زردچوبه فلفل سیاه پودر سیر و اگه نودل مرغ باشه حتما نصف عصاره مرغ و گوشت باشه عصاره گوشت توش میریزم. ذرت و نخود فرنگی و اینا هم اختیاریه هر چی خواستی میتونی اضافه کنی بهش
. ولی حتما باید حداقل ده دقیقه تو آب جوش رو گاز باشه نودل تا خوشمزه بشه