2777
2789

شوهرم ناهار نیومد منم حس غذا درست کردن نداشتم بیرون بودم ...رفتم سوپری چشم خورد ب نودل دوتا خریدم ... مرغ و سبزیجات ... مرغشو دو ساعت پیش درست کردم حس کردم گرسنمه اون یکیشو ی رب پیش خوردم حاللللم بهم خورد 🤢🤢🤢 الان ی حس گند تهوعی دارم 😮‍💨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی مهمه نودل چه مارکی بخری و چه طعمی 

من عاشق نودل هستم ولی هر نودلی رو‌نمیخوذم و همچنین زیاده روی تو خوردنش

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

نودل رو روش نوشته ۳ دقیقه بجوشه و اینا... ولی به تجربه میگم نودل ها باید خیلی بیشتر از اینا بمونه وگرنه مزه گند میده. وقتی رو به خمیر شدنه ولی هنوز خمیر نشده و استحکام داره تا حدودی اون موقع باید از رو گاز برش داشت. 

بهش هم مخلفات اضافه میکردی خوشمزه تر میشد مثلا من ادویه میریزم به جز ادویه خودش مثل زردچوبه فلفل سیاه پودر سیر و اگه نودل مرغ باشه حتما نصف عصاره مرغ و گوشت باشه عصاره گوشت توش میریزم. ذرت و نخود فرنگی و اینا هم اختیاریه هر چی خواستی میتونی اضافه کنی بهش

. ولی حتما باید حداقل ده دقیقه تو آب جوش رو گاز باشه نودل تا خوشمزه بشه

درخواست دوستی نده، دوست عزیزم. بیا هر حرفی داریم به جا خصوصی، تو تاپیک ها بزنیم. ممنون.❤