2777
2789
عنوان

برای اولین بار نودل خوردم حالم داره بد میشه 😖🤢

| مشاهده متن کامل بحث + 1054 بازدید | 46 پست

اول زیاد خوردی

دوم با روشی که من بهت میگم سری بعدی درست کن بینم چطوره

ابت که جوش اومد ماکارونی نودل رو بهش اضافه کن

تو یه کاسه جدا یه مقدار رب نمک فلفل و ادویه بریز بعد عصاره نودل اصافه کن یکم اب بریز و مخلوطش کن بعد بریز داخل قابلمه ای که ماکارونیه داخلش

بزارش خووب غلیظ بشه بعد بخور معرکس(به هرکی نو نی نی سایت پیشنهاد کردم این طرز تهیه رو عاشقش شده)

همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نودل رو روش نوشته ۳ دقیقه بجوشه و اینا... ولی به تجربه میگم نودل ها باید خیلی بیشتر از اینا بمونه وگ ...

ن والا من طبق دستورش درس کردم چیزیم حز ادویه خودش نزدم ولی این سبزیجاتش خیلی مزه بدی میداد نصقشو دور ریختم 😖

چجوری بالا بیارم؟

دست بکن تو حلقت. چندشه ولی اخرین راه حل همینه.

شاید با عرق نعناع با نبات که دوستان گفتن خوب بشی. اگرخوب  نشدی دیگه بالا بیار.

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
اول زیاد خوردی دوم با روشی که من بهت میگم سری بعدی درست کن بینم چطوره ابت که جوش اومد ماکارونی نود ...

عزیزم یعنی باید همینجوری خشک نودل رو اضافه کنم یا وقتی تو آب نرم شد؟؟؟

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕
نودل و فقط کسایی دوس دارن زائقه کره ای دارن آدمایه معمولی نمیتونن. من حتی آبمیوه موگو موگو که کره ای ...

ذائقه کره ای چیه باز؟ والا انقد تبلیغات نشون میده گفتم یبار بخرم اخرین بارم شد 😑😑

عزیزم یعنی باید همینجوری خشک نودل رو اضافه کنم یا وقتی تو آب نرم شد؟؟؟

فرق نداره چون بعدش میخای بزاری خوب غلیظ بشه یکم طول میکشه نودل خودش نرم میشه

من خودم اولش اضافه میکنم و اینکه اب نودل رو یه کوچولو زیاد میکنم شعله رو بلند میکنم غلیظ میشه جوری که بزور از قاشق کنده میشه

همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨
فرق نداره چون بعدش میخای بزاری خوب غلیظ بشه یکم طول میکشه نودل خودش نرم میشه من خودم اولش اضافه میک ...

فهمیدم😎😋 وای هوس کردم برم بخرم😂

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕
فهمیدم😎😋 وای هوس کردم برم بخرم😂

😂من شوشو نمیخره ماهی دوتا حق دارم بخورم😂حامله خم هستم سختگیریاش برا این چیزا بیشتره