2777
2789
عنوان

ولی این دنیا ی دوماد آدم حسابی به مامان بابای من بدهکاره

| مشاهده متن کامل بحث + 926 بازدید | 40 پست
کاش انقد آدم شجاعی بودم ک همین الان جمع میکردم میرفتم میگفتم این تو اینم خونه ات

متاسفانه پشتوانه نباشه و بچه باشه نمیشه .یه سری چیزها برای زن سخت .حتی اگر بخواد بره خونه ننه بابای 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه خدارو صد هزار مرتبه شکر 

محل نده بهش خانوادت ب خاطر تو دادن همون ک تو تشکر میکنی براشون کافیه شوهرتم واگزار کن ب خدا

هیچکس از فرداش خبر نداره! چرا غمگینی چرا نگرانی شاید قراره فردا همه چیز درست شه!
چرا به هرلاتی جواب میدید از هول ازدواج؟؟؟؟

بخدا انقد خوب بود همه سرش قسم میخوردن از وقتی وضع مالیش بهتر شده اینجوری عقده ای شده

موندنی ترین رفیق من امام حسین❤️#ایران_بدون_افغانی
وقتی ۳۳ سال نفهمیده من بگم میفهمه؟

یعنی حتی یکبار هم نگفت دستتون درد نکنه!!!

تو هم به روش نمیاوردی اما از اون محصولات یدونه هم نمیذاشتی بخوره

چهارمین⁦ کاربری✌️⁩هامونی قیراقا قویدوم، سنی قلبیمن قیراقونا⁦❤️⁩
یعنی حتی یکبار هم نگفت دستتون درد نکنه!!! تو هم به روش نمیاوردی اما از اون محصولات یدونه هم نمی آشت ...

نه بخدا الان چن وقته بی دلیل خونه بابام نمیاد.بابام تا دم ماشین اومد باهام فقط پیاده شد سلام احوال پرسی کرد یبار نگفت دستتون درد نکنه

فقط میتونم بگم تلافی کن    

تلافی چی؟خونوادش اصن آدم حسابش نمیکنن ی ساله اومدین اینجا حتی عیدم نیومدن خونمون کربلا رفت ی زنگ‌نزدن فقط وقتی کار دارن یادش میفتن 

نه بخدا الان چن وقته بی دلیل خونه بابام نمیاد.بابام تا دم ماشین اومد باهام فقط پیاده شد سلام احوال پ ...

خب چرا نمیاد دلیل کارش چیه

چهارمین⁦ کاربری✌️⁩هامونی قیراقا قویدوم، سنی قلبیمن قیراقونا⁦❤️⁩

کلا اشتباه پدر مادرا اینه رو میدن به دوماد.. مامان خودم هر وقت ما میریم خونشون یه سفره میندازه از سر خونه تا ته خونه اگه یه بار سالاد و نوشابه نباشه شوهرم فک میکنه کم محلی کردن و میره تو قیافه... ولی برعکس مادرشوهرم داماداش از راه دور میان املت یا بادمجون میزاره جلوشون دادمادا هم براش میمیرن😏

کاش انقد آدم شجاعی بودم ک همین الان جمع میکردم میرفتم میگفتم این تو اینم خونه ات

خانوادت اولویت اولش شاد کردن دل خودت هست هرکاری کنی جون ب جون دامادم کنی بازم پسر یه آدم دیگست یعنی ازش هیچگونه توقعی در این زمینه نداشته باش هم اعصاب خودت آرومتر هم زندگیت شیرین‌تر ت هم اگ شاغلی یا پس اندازی ک داری بعضی وقتا دستشون بگیر ک جبران این کارشون باشه 

و توقع ازشوهرت نسبت ب خانوادت ب صفر برسون 

جدی گرفته ایم زندگی دنیایی را ...و شوخی گرفته ایم قیامت را!!!گویی قرار نیست روزی از این دنیا سفر کنیم...خوابی رفته ایم عمیق!!!کاش قبل از اینکه بیدارمان کنند بیدار شویم...🌷ای خدا عنایتی بنما،🌷{ اللهم عجل لولیک الفرج}بحق حضرت زینب (س)