2777
2789
عنوان

ولی این دنیا ی دوماد آدم حسابی به مامان بابای من بدهکاره

| مشاهده متن کامل بحث + 926 بازدید | 40 پست
خب چرا نمیاد دلیل کارش چیه

خاهرم جدا شده جای مهریه اش شوهرش ی خونه داد بهش خاهرم با شوهرم نشستن حرف زدن قرار گذاشتن رفتن اون خونه رو فروختن پولشو داد ب شوهرم باهم شریک بشن ۶ ماه اوکی بودن بعد شیش ماه شوهرم گفت اگه پولتو لازم نداری میخام ی قرارداد ی ساله ببندم اونم گفت باشه بعد دو هفته پشیمون شد پولشو خاست حالا شوهرم ن با خاهرم حرف میزنه ن خونه مامانم میاد

موندنی ترین رفیق من امام حسین❤️#ایران_بدون_افغانی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا به هرلاتی جواب میدید از هول ازدواج؟؟؟؟

بعضی اخلاق ها رو تا نری زیر ی سقف نمیفهمی

خداروشکر بعضی اخلاق های گند جدید هم با گذشت زمان بهشون اضافه میشه

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

خانوادت اولویت اولش شاد کردن دل خودت هست هرکاری کنی جون ب جون دامادم کنی بازم پسر یه آدم دیگست یعنی ...

از این میسوزم ک داداش خودش واسه ی ضمانت ۶ تومن پول ازش گرفته تازه با کلی منت اینم ی عالمه تشکر و نوکرم چاکرم اونوقت خونواده من این همه محبت میکنن ولی گربه کوره اس

من باشم حتی نمیزارم پوستشم بو کنه 

الان موندن تو صندوق عقب ماشین نمیدونم بیارم خونه ی نه؟حیفم میاد بمونن خراب بشن

بعضی اخلاق ها رو تا نری زیر ی سقف نمیفهمی خداروشکر بعضی اخلاق های گند جدید هم با گذشت زمان بهشون اض ...

شوهر من‌وقتی بی پول بود دور سر خودم و خونوادم می‌گشت الان رفتارش با من بد نیستا ولی خب خیانت میکنه اینم ک رفتارش با خونوادم

از این میسوزم ک داداش خودش واسه ی ضمانت ۶ تومن پول ازش گرفته تازه با کلی منت اینم ی عالمه تشکر و نوک ...

قبول دارم درصد خیلییییی کمی از دامادها هستن ک قدردان خانواده ی زن باشن میگم خو هر چی بیشتر فکر کنی بیشتر اعصابت می‌ریزه بهم ‌‌‌‌‌‌پس توهم براشون جبران کن کاری ب اون نداشته باش  

جدی گرفته ایم زندگی دنیایی را ...و شوخی گرفته ایم قیامت را!!!گویی قرار نیست روزی از این دنیا سفر کنیم...خوابی رفته ایم عمیق!!!کاش قبل از اینکه بیدارمان کنند بیدار شویم...🌷ای خدا عنایتی بنما،🌷{ اللهم عجل لولیک الفرج}بحق حضرت زینب (س)

وا برو بیار چرا خراب بشن  شبا بیار جلو چشمش بخور بهش نده بفهمه چجوری حرف بزنه و رفتار کنه ولی قهرم نباش ینی زیاد مهم نیستی😬

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞
بعضی اخلاق ها رو تا نری زیر ی سقف نمیفهمی خداروشکر بعضی اخلاق های گند جدید هم با گذشت زمان بهشون اض ...

اگه آدم ها قبل ازدواج به شناخت کامل برسن که ازدواج نمیکنن باهم🤣🤣🤣🤣🤣 فک کردی چرا ازدواج همکار کمه؟ چون تو ۸ ساعت طی روز و ماهها و گذشت چندین سال همکاری به شناخت کامل میرسن و به گندو گوهای هم پی میبرنن🤣🤣میرن سراغ غریبه برای ازدواج

یه کاری کن بیار تو خونه صب ببر بفروشششون با پولش برا مامانت کادو بخر

اللهم عجل الولیک الفرج ❤