2777
2789

طفلی مامان و بابام از داماد شانس نیاوردن هرچی گیرشون اومد چش سفید و گربه صفت بنده خداها زحمت کشیدن نزدیک ۶ .۷ کیلو گردو ی جعبه سیب شیره انگور لز محصولات خودشون دادن بهمون شوهرم ی تشکرم نکرد اومدیم خونه میگم کارت زشت بود حداقل ی تشکر میکردی میگه اگه قراره با منت باشه نمیخام حق نداری بیاری تو خونه من میگم اینجا خونه منم هس میگه من وار میکنم پول میارم 

موندنی ترین رفیق من امام حسین❤️#ایران_بدون_افغانی

بگو منت گذاشتن با قدردانی فرق داره. آدم میره تو مغازه خرید میکنه یه تشکر هم میکنه. نذری میگیره از غریبه یه تشکر میکنه

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولش کن اصلا تحویلش نگیر .دایورت کن عزیز .ما زنیم بدبختیم متاسفم این رو میگم

دلم واسه خودم میسوزه وقتی زنش شدم گوهم نداشت الان دم در اورده

وا تشکر چه ربطی به منت دار 

خو نمیمری واسه دلخوشی ی تشکر کنی 

به ترسید از آن روزی که اه فرزندانتان دامنتان را بگیرد #آنتی ناتالیسم                      باشد که اشک بعدی شما اشک شوق باشد    
بگو منت گذاشتن با قدردانی فرق داره. آدم میره تو مغازه خرید میکنه یه تشکر هم میکنه. نذری میگیره از غر ...

وقتی ۳۳ سال نفهمیده من بگم میفهمه؟

گردو ها رو خودت بخور بگو اینا منت گذاشت هست تو نخور

به ترسید از آن روزی که اه فرزندانتان دامنتان را بگیرد #آنتی ناتالیسم                      باشد که اشک بعدی شما اشک شوق باشد    
وا تشکر چه ربطی به منت دار  خو نمیمری واسه دلخوشی ی تشکر کنی

نمیفهمه هرچی وضع مالیش بهتر میشه خودش غیر قابل تحمل تر میشه

گردو ها رو خودت بخور بگو اینا منت گذاشت هست تو نخور

کوفت بخوره الهی واسه خوردن آمادست یادش رفته روزایی ک حتی ظرفامونم می‌بردیم خونه بابام میشستم

میفهمم.از قناعت و خودگذشتگی زن به همه جا میرسن اخرش ببخشید عوق میزنن روت

کاش انقد آدم شجاعی بودم ک همین الان جمع میکردم میرفتم میگفتم این تو اینم خونه ات

به نظرم شوهرت عقده ایه میخواد حرصتتو دربیاره 

راه آدم کردنش اینه به روش نیاری .و هیچکدوم از اون خوراکیارو براش نیاری که بخوره خودت تنها بخور 

من طبق تجربه بهت میگم 

هرجا هرکاری پدر مادرت کردن تشکر نکرد خودت تنها استفاده کن اگر گفت چرا تنها بگو اخه تشکر نکردی فکر کردم خوشت نیومده ازش 

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲
کوفت بخوره الهی واسه خوردن آمادست یادش رفته روزایی ک حتی ظرفامونم می‌بردیم خونه بابام میشستم

عزیزم ببخشید ایشون ادب نداره که ی تشکر کن

ولی شما خوبی مادر و پدرتون حتما جبران کنید