2777
2789

دخترت پیشته قصه شوهرو میخوری ای کاش منم میتونستم برم قهر با دخترم دختر منم ۶ سالشه ولی بخام برم قهر نمیزارن بچمو ببرم وگرنه یه ساعتم تو این خونه نمیموندم من یبار انقد بلا سرم آورد دوماه خونه بابام بودم بدون دخترم ولی آخرم تاقت دوری دخترمو نیاوردم که برگشتم وگرنه داشتم کارای طلاقم میکردم وکیل میگرفتم

امضامو دلی مینویسم من توی ۱۴ سالگی صاحب یه دختر شدم خودم خیلی سختی کشیدم توی زندگیم از خدا فقط فقط خوشبختی دخترمو میخام🙏این بچه توی شهری که من دور از خانوادم بودم هم پدرم بود هم مادرم با هم بزرگ شدیم یه جاهایی عقل و شعور این بچه خیلی بیشتر از باباش بود😒انشالله که همه ی دخترا عاقبت بخیر بشن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این حرفها نیست نمیدونم چرا هممون این رو تکرار میکنیم بعضیا خیلی مغرورن خیلی خودشون رو حق به جانب مید ...

الان راه حل خونه پدر رفتن و چشم به در نشستنه؟ 

زن مستقل و قوی که مسولیت فرزند داره تنها راه مقابله اش رها کردن کودک و سبک کردن خودشه ؟ .

الان‌ چی درست شد . باید دنبال راه حل درست باشن . هر چند که انتخاب درست و پیشگیری از این شرایط اولین راه حله که متاسفانه خانم استارتر نمیتونن به گذشته برگردن

قطعا عادی نمیشه به زودی ..اما ممکنه راهی پیدا بشه که روابطتون دوباره خوب بشه . چون دوری همیشه سردی م ...

من خودم همینجوری برم که اوضاع زندگیم از اینی که هست بدتر میشه

من یه بار رفتم قهر ۱۵ روز نیومدم دیدم اشتباه کردم نباید میدون خالی میکردم دیگه این اشتباه نکردم بعصی اوقات بحثمون بشه من نمیرم میگم تو برو اونم نمیره دوساعت بعد آشتی میکنیم زن شوهر دعوا میکنن نباید زود میدون خالی کنید تا دیگران سو استفاده کن 

الان راه حل خونه پدر رفتن و چشم به در نشستنه؟  زن مستقل و قوی که مسولیت فرزند داره تنها راه مق ...

منم نمیدونم راه درست چیه ولی اینکه هر زنی هر بلایی سرش بیاد تو خونه بشینه و چیزی نگه نه این راهش نیست فقط بخاطر اینکه شنیده خونتون رو ترک نکنید 

من اگه خودن بودم همینکه بچم کنارمه خداروشکر میکردم و زندگیمو میکردم یا ادب میشد یا نفقه و مهریه و خدانگهدار 

مگه آدم چقدر زندس ؟؟؟بدون مرد نمیشه زندگی کرد اونم تو دنیایی که ازدواج داره کم میشه 

پسرم یک سالشه  پسرم رو نداد بیارم😔

آخ بمیرم خدا لعنتش کنه خدا ازش نگذره بچه یه ساله رو از مادرش جدا کرده ذکر یا ودود زیاد بگو یه شب منم همون دوماهی که خونه بابام بودم ساعت دوشب بود داشتم ذکر میگفتم دیدم همون موقع زنگ زد شوهرم ولی خب من جواب ندادم ذکر یا ودود زیاد بگو انشاالله که به حق فاطمه زهرا بیاد آشتی کنین خودش بیاد 

امضامو دلی مینویسم من توی ۱۴ سالگی صاحب یه دختر شدم خودم خیلی سختی کشیدم توی زندگیم از خدا فقط فقط خوشبختی دخترمو میخام🙏این بچه توی شهری که من دور از خانوادم بودم هم پدرم بود هم مادرم با هم بزرگ شدیم یه جاهایی عقل و شعور این بچه خیلی بیشتر از باباش بود😒انشالله که همه ی دخترا عاقبت بخیر بشن
آخ بمیرم خدا لعنتش کنه خدا ازش نگذره بچه یه ساله رو از مادرش جدا کرده ذکر یا ودود زیاد بگو یه شب منم ...

حالم اصلا خوب نیس

چله زیارت عاشورا

چله صلوات

یا ودود و ....

گرفتم ولی هیچ خبری نشد