سلام اقدام کردید واسش ؟من شهریور سال قبل واسه ترمیم معدل گرفتم شش ماه اعتبار داشت،دیروز رفتم مدرسه میگن سایت بالا نمیاد و این حرفا الانچیکار باید بکنم همونو قبول نمیکنن؟کسی گرفته اصلا
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
گواهی دیپلم موقت و ؟چیزی نگفتن؟اشکالی چیزی نگرفتن؟چون دانشگاه دوره نمیتونم برم بیام،مال شمام ۶ ماه ا ...
سلام ممنون میشم جواب بدی منم الان مشکل تورو دارم از گواهی موقت شیش ماه گذشته ولی اون سال من دانشگاه ثبت نام نکردم امسال اگه بخام برم پیام نور بنظرت مشکل داره؟میشه بگی تو چیکار کردی ممنونت میشم
عزیزم من رفتم اصل دیپلممو گرفتم توام برو بگیر الان دیگه آماده میشه اگه نشده بود دوباره گواهی بگیر
سلام من متاسفانه دوباره رفتم مدرسه و دیپلم رو خواستم با گذشت یک سال گفتن هنوز نیومده و دوباره همون گواهی پارسال رو بهم دادن حتی گواهی جدید نبود حالا هم ک ثبت نام دانشگاه شروع نشده نمیدونم قبولش میکنن یا نه🥲💔💔