2777
2789

کیا مثل من هستن ،نظرتون در مورد افکار من چیه 

ادم ناموفق که میبینم ازش دوری میکنم یا کلا رابطمو باهاش قطع میکنم 

یکی از دوستام میخواست طلاق بگیره خیلی بهش گفتم که بیشتر فکر کن ،اشتباهای خودتم قبول کن ،در اخر جدا شد و الان پشیمونه ،منم زدم بلاکش کردم چون نه حوصله ی چس ناله هاشو داشتم نه دلم میخواست از وضعیتش بدونم 

تو فامیل هم همین طور پیش کسایی که ضعیفن ،بی عزت نفسن نمیشینم اصلا حسابشون نمیکنم 

من اصلا اینطوری نیستم همه آدما میتونن شکست بخورم و موفق نشن سعی میکنم پیش همه بمونم و اونارو با زندگی مادی نمیدونم چرا دکتر نشدی چرا فلان نشدی پس بلاکت میکنم نسنجم 

کاش آدما قلب هم دیگرو میدیدن بهم امید میدادن و کنار هم بودن نه این که خودشون و بالا ببینن و دیگرانم با وضع زندگیشون مقایسه کنن و انتخاب کنن

گویند علی میزده صد وصله به کفشش. ای کاش دل خسته ما کفش علی بود✨در ره لیلی که خطر هاست در آن... شرط اول قدم آن است که مجنون باشی🌾✨.                شهید یوسف الهی مثل برادر منه همون قدر باعث آرامش من🕊️❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو خودت و خیلی بالا میدونی ممکنه یه روزی تو هم خسته بشی و کم بیاری پس اون وقت انتظار کمک نخواه هیچ انسانی هییییییببچ انسانی ضعیف نیست

گویند علی میزده صد وصله به کفشش. ای کاش دل خسته ما کفش علی بود✨در ره لیلی که خطر هاست در آن... شرط اول قدم آن است که مجنون باشی🌾✨.                شهید یوسف الهی مثل برادر منه همون قدر باعث آرامش من🕊️❤️
ینی موقع مشکلات پستشونو خالی میکنی خب حالا درست یا اشتباه طلاق گرفته درکش کن دوست ک فقط برا موقع خ ...

نمیدونم چرا کسی که خودش باعث حال بدش شده متنفرم 

من اگه بدونم کسی خدایی نکرده مریض شده از هیچ کمکی دریغ نمیکنم اما اونی که خریت میکنه رو نه

شما زیادی خودتو دست بالا گرفتی ، حواست نیست که همه این هایی که در مورد بقیه میگی برای خودت هم ممکنه ...

من اتفاقا اشتباه زیاد کردم اما قبول میکنم  و جبران تا جایی که بشه ، اگه کسی خواست راه منو بره راهنماییش میکنم 

اما از اینکه طرف بعد اینهمه سرویس شدن بازم حرف خودشو میزنه دوس دارم خفش کنم

تو خودت و خیلی بالا میدونی ممکنه یه روزی تو هم خسته بشی و کم بیاری پس اون وقت انتظار کمک نخواه هیچ ا ...

اتفاقا خیلی خاکی هستم و خون گرم 

اما نمیدونم چرا فقط با آدمهای خوشبخت حالم خوب میشه ،شما فکر کن اونقدر حساسم که تا حالا چندین بار ارایشگرم  رو عوض کردم چون متوجه شدم تو زندگی مشترکش اختلاف داره و من دوس ندارم زیر دست همچین شخصی برم

اتفاقا خیلی خاکی هستم و خون گرم  اما نمیدونم چرا فقط با آدمهای خوشبخت حالم خوب میشه ،شما فکر ک ...

خب این فکرت اشتباهه خودت و درست کن