2777
2789
عنوان

به عنوان یه خانم شاغل متاهل میگم...

844 بازدید | 41 پست

بنده یه خانم شاغل،متاهل و مادر هستم.شغلم خوبه و قابل احترام تو جامعه(لطفا شغلمو نپرسید).به عنوان یه خانم شاغل میگم اگه متاهلید و خصوصا مادرید و یه شوهر درست حسابی دارین که همه جوره تامینتون میکنه فکر شاغل شدن رو به هیچ وجه نکنید و غصه و حسرت نخورید که چرا شاغل نیستم.شاغل بودن و متاهل بودن و مادر بودن کار خیلی خیلی سختیه.وقتی متاهلی و مادر باید خانه دار باشی هم خودت آرامش داری هم همسرت هم بچه هات

گل گفتی افرین

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوهوم دقیقا ... خانومی ک شاغله هم باید مادر باشه و هم خانه دار ینی در ان واحد سه کار رو در یک زمان انجام بده ولی برای اقایون این طور نیست فقط کافیه شاغل باشن...وقتی زن بعد سرکار میاد خونه شغل دومش ینی خانه داری اشپزی و نظافت منزل و بچه داری و خلاصه....شروع میشه ولی مرد از سر کار میاد می‌خوابه جلو تلویزیون استراحت میکنه...یکم ب خودتون رحم کنین خانوما دسته مستقل بودن خیلی خوبه ولی خیلی از خانوما تحت این فشار کاری دچار بیماری های روحی و استرس میشن

برای حاجتم یه حمد میخونین؟اگ خوندین لایک کنید منم میخونم ❤😔
اوهوم دقیقا ... خانومی ک شاغله هم باید مادر باشه و هم خانه دار ینی در ان واحد سه کار رو در یک زمان ا ...

اخه چرا من زن همه کار هارو بکنم و اون بخوابه....حداقل اون از بچه ها مراقبت کنه منم خونه رو جابه جا کنم یا برعکس...

نه عزیزم اشتباه نکن ببخشید میگم،اگه تو هم شاغلی تو هم شاغلی چرا باید کامل تو کار های خونه رو بکنی ؟ش ...

وقتی اقا کمک نکرد چیکاری از دستت برمیاد ؟ نمیشه ک همش جنگو دعوا کرد ک چرا تو کمتر از من تو کار خونه مشارکت میکنی...

برای حاجتم یه حمد میخونین؟اگ خوندین لایک کنید منم میخونم ❤😔

کاملا با حرفات موافقم و همیشه خودمم دقیقا تو همین عقیده و اصلا هم پشیمون نیستم از اینکه شامل نیستم، همیشه میگم کم بخورم کم بخرم قناعت کنم بهتر از اینه که خودمو اذیت کنم برم بیام و بچمم بمونه اینور اونور و خودمم حال و حوصله ی بچه و شوهرمو نداشته باشن

زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤
🤌🏻🫠😂والا  غلط می‌کنه زن شاغل میگیرن و تو کارهای خونه کمک شون نمیکنن

به خدا اخه انصافه؟میدونی مشکل ما زنا اینه که زود کوتاه میایم اقا من دوستم خیلی خانوادشون سنتیه ولی باباشونم دست شویی رو میشوره،این الان چطوری تکلیفش مشخصه