2777
2789
عنوان

به عنوان یه خانم شاغل متاهل میگم...

| مشاهده متن کامل بحث + 844 بازدید | 41 پست
اخه چرا من زن همه کار هارو بکنم و اون بخوابه....حداقل اون از بچه ها مراقبت کنه منم خونه رو جابه جا ک ...

همه اینا بستگی ب شعور مرد داره ...تو جامعه ما اکثرا مرد سالاری بوده اگ‌مرد هم همون میزان تو مار خونه مشارکت داشته باشه ک همه چی اوکیه... ولی متاسفانه این طور نیس ...من همسرم اوایلی ک سرکار میرفتم کمک میکرد کم کم خسته شد دیگ هیییچ همکاری ای نکرد الانم دستم ب جایی بند نیس... شانس اوردم حامله شدم اومدم بیرون حتی الانم با شکم گنده خودم باید همه کارای خونه رو بکنم و همسرم از زیر کار در میرع

برای حاجتم یه حمد میخونین؟اگ خوندین لایک کنید منم میخونم ❤😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم کاری نمیکنم😂😂😂فک کرده فقط خودش بلده گوش نده به حرف🤣🤣

بچه این وسط تباه میشه ک عزیزم...تاوان لجبازی شما رو‌ اون میده بلخرع یکی باید کوتاه بیاد 

واسه همه صدق نمیکنه ما از نظر مالی مشکلی نداریم چون اصلا حقوق من در برابر همسرم هیچه ولی شاغلم چون شغلی که دارم هدفم بوده که بخاطرش تلاش کردم درس خوندم دانشگاه رفتم و...باید بهش می‌رسیدم  

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

ای وای....خوب بهش میگی داری از زیر کار در میری؟

زیااااااااد ب شوخی با خنده با قهر با ناراحتی با دعوا ولی خب فایده ای نداره ...

بچه این وسط تباه میشه ک عزیزم...تاوان لجبازی شما رو‌ اون میده بلخرع یکی باید کوتاه بیاد 

اه واقعا راست میگی من هر کاری کنم جامعه اینطوره نتیجه گیریم اینه تا مطمین نشم چطوریه بچه دار نمیشم🤣🤣

به خدا اخه انصافه؟میدونی مشکل ما زنا اینه که زود کوتاه میایم اقا من دوستم خیلی خانوادشون سنتیه ولی ب ...

اره ولا همینطوره

والا من مامانم قبلا شاغل بود بخاطر ما بچه هاش بازنشسته کرد خودشو

تازه بابامم با وجود منو داداشام تو کار خونه کلی کمک می‌کنه به قول خودتون حموم و دستشویی به عهده بابام هستش و همه کارهای خودشون و میکنن

تازه پدرم کارمنده و توی بدترین شعبه و سخت‌ترین کار ولی برمیگرده به همه مونم کمک می‌کنه 

باید از اول باهاشون حرف تو بزنی بحثش تموم شه که کمک کنه 

من همکار بابامم زنش دستاش حساسه زنش شاغل هم نیس خونه بخور بخوابه

ولی این همکار بابام همه کاری می‌کنه همه کاری حتی ما رفتیم تهران خونشون زنه با ما میومد بیرون برمیگشتیم مرده غذا آماده کرده بود برامون 🤌🏻🫠

ای وای ....حرفی ندارم بگم خودتو بزن به مریضی بگو اونجا رو تمیز کن

😂😂😂من سه ماه اول حاملگیم واقعا مریض بودم حال داغونی داشتم تنها حرکتی ک کرد اینه ک کمکی گرفت برام ولی خودش دیگه هیچ کمکی تو مار خونه نکرد خداییش همسر من قبلا ظرفا رو میشست اشپزی میکرد خونه رو مرتب میکرد یخچالو تمیر میکرد ولی الان هیییچ اون موقع گول اون کاراشو خوردم الان ک خرش از پل گذشته دیگ هیچ کاری نمیکنه

باید وجود نداره این نظر شما هست که اینجور باشه ولی نمیتونی برا بقیه باید تعیین کنی!

کجا گفت باید ؟ فقط نظرشو گفت تعیین تکلیفم نکرد 

لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید  🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗
منم کاری نمیکنم😂😂😂فک کرده فقط خودش بلده گوش نده به حرف🤣🤣

گفتنش ساده تر از انجام دادنشه

لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید  🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗

و اینم اصافه کن که خانم خانه دار احترامش بیشتره و نازشو بیشتر میخرن

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن او خداوند⁩ناممکن‌ هاست ؛در حالی که تو بر ممکن گریه می‌کنی!!
🤌🏻🫠😂والا  غلط می‌کنه زن شاغل میگیرن و تو کارهای خونه کمک شون نمیکنن

مشکل خود خانمه 

من از اول به همسرم گفتم باید مشارکت کنه اصلا هم برام مهم نیست که حالا همه جا برق بزنه هفته ای یکی دوبار هم کارگر میگیرم . خیلی چیزها رو هم اماده از بیرون میگیرم پسرم ۱۳ سالشه کاملا توی کارها مشارکت داره

چرا یه زن باید قید اینده و پیشرفت و علایقش رو بزنه بخاطر کارهای خونه ؟