2777
2789
عنوان

لیزر بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 35 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضیا میگن دهانه واژن خارش میگیره یا میگن پوست میسوزه و لک میشه.جوشای چرکی میزنه.اینارو خوندم استری ...

برای من که خداروشکر اونطوری نشد

فقط در حین لیزر درد میکنه

✨میشه برای خوشبختیم و موفقیتم دعاکنین؟(اسمم رقیه هست)🙏🏻🙂
من۲هفته پیش با دستگاه سوپرانوتیتانیوم جلسه ی اول لیزرم رو رفتم و فعلا که راضیم و تاالان مشکلی پیش نی ...

عزیزم شما قبل لیزر شیو میکردین در جهت یا خلاف جهت رویش مو شیو میکنین؟؟

من حس میکنم شیو در جهت رویش مو ک بدن تمیز نمیشه و باقی میمونه

ببین این دستگاه عالیه حتی دردم نداره خیالت راحت

قبل از لیزر ک شیو بدن میکنید.در جهت یا خلاف جهت رویش مو شیو میکنید؟؟ بنظرت فرق داره

من حس میکنم شیو در جهت رویش مو ک از بین نمیره 

سلام عزیزم منم رفتم عالی بود نه سوختگی داشت نه هیچی

قبل از لیزر ک شیو بدن میکنید.در جهت یا خلاف جهت رویش مو شیو میکنید؟؟ بنظرت فرق داره

من حس میکنم شیو در جهت رویش مو ک از بین نمیره 

جایی که من رفتم عالی بود به شدت راضی بودم

یه مرکز لیزر فوق العاده تو اصفهان میشناسم دستگاهشون اشنایدرپلاس هست که کاملا جدید و به روزه اپراتورشون هم دقیق شات میزنه👌 جوری که من با ۴ جلسه لیزر به نتیجه دلخواهم رسیدم.نوبت دهیشونم خیلی آن تایمه مثل بقیه مراکز عقده معطل کردن مشتری رو ندارن

از وقتی میرم پوستم چند درجه روشن تر شده اصلا هم درد و سوختگی نداره فقط یه گزگز خفیف حس میکنی

با الکس موهام ضخیم شد کلی درد کشیدم اما با این دستگاه موهای نازکمم از بین رفته شمارشو براتون میذارم تماس بگیرید ‌کامل راهنماییتون میکنند

۰۹۲۱۷۸۷۰۷۷۶

عزیزم شما قبل لیزر شیو میکردین در جهت یا خلاف جهت رویش مو شیو میکنین؟؟ من حس میکنم شیو در جهت رویش ...

۲۴ساعت قبل لیزر باید شیو کنین

من هم در جهت رویش مو شیو میکنم و خلاف جهتش😂😐

✨میشه برای خوشبختیم و موفقیتم دعاکنین؟(اسمم رقیه هست)🙏🏻🙂