2777
2789

حقوق ازمون وکالت داره 

حسابداری بعد لیسانس وارد بازار کار میشی 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من حقوق میخونم تازه ترم چهارم خیلی سخته پشیمونم دخترخالمم ترم ۴ حسابداری ولی اون خیلی میگه خوبه راح ...

ارزش خوندن داره؟ 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
معلومه حقوق من خودم حسابداری هستم اما خب چون حقوق دوست نداشتم اما اگر دوست داری که حتما برو

عزیزم من امسال میرم حسابداری میشه یکم توصیح بدی چه جور رشتیه و بازار کار دار؟

من کارشناس ارشد حقوق دارم رشته تجارت بین الملل

و برای آزمون وکالت دارم آماده میشم 

اگر اراده بالا داری و می‌توان بعد لیسانس یه سال درست درس بخونی حقوق 

ولی اگر حوصله قانون و ماده نداری حسابداری که زودتر به درآمد برسی

خدایا هوای منو داشته باش،لطفا...🤲❤️

با اینکه از اقتصاد انصراف دادم ک حقوق بخونم 

اما بنظرم حسابداری اوکی تره 

فکر میکنم ب اندازه حقوق سخت نیست و بازار کار راحت تر و بهتری داره و جنگ عصابش کمترع

اما این وسط علاقه و پتانسیل و روحیات خودتم شرطه

عزیزم من امسال میرم حسابداری میشه یکم توصیح بدی چه جور رشتیه و بازار کار دار؟

بازار کار رشته حسابداری که خیلی بزرگه حتی با دیپلم همه جا کار هست اما هرچه مدرک بالاتر حقوق و همچیش بهتره

و اینکه حسابداری کلا گروهی یعنی همه کاراش تا دانشگاه باید گروهی انجام بدی و تقریبا ۹۹ درصد درساش عومیه و باید با تمام رشته ها برگزار بشه 

و این برا منی که درون‌گرا بودم و اصلا خوشم از جمعی کار کردن نمیومد خیلی چالش سختی بود و من اصلا کنار نمیومدم و نمیام همیشه گروه من مثلا اگر ۵ نفر بود چون ما اکیپ بودیم بجز من همه فضول بودن و من‌خشحال ازینکه اونا برای تحقیق نمیان باهم همفکری کنیم راحت خودم‌تنهایی تمام‌کار های گروهی رو انجام میدم و آخر سر تحویل دبیر و یا استاد میدادم

تازه وارد نیستم‌ کاربری قبلیم تعلیق شد  
بازار کار رشته حسابداری که خیلی بزرگه حتی با دیپلم همه جا کار هست اما هرچه مدرک بالاتر حقوق و همچیش ...

عه من درمورد کار گروهی نمیدونستم متاسفانه منم خیلی درون گرا خجالتیم اصلا راحت نیستم 

حتما باید همفکری کرد😅؟