2777
2789
عنوان

کاش الان بچه هام خواب نبودن.... میدونم غیرعادیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1172 بازدید | 33 پست
الان پاشو جمع و جور کن دستمال بکش فردا هم جارو کن حالا که خیلی حسشو داری

اخه باید برقا رو روشن کنم.... میترسم بیدار شن... ولی بازم امتحان میکنم. اخه تا اذانم یه ساعت و خورده بیشتر نمونده... بخوابم خواب میمونم

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداروشکر  انقدر تو سایت زیاد دیدم تو سن کم ازدواج کردن و بچه دارن  تو رو دیدم گفتم نکنه ...

اخه هرجور حساب کنی نمیشه..... من بیست عروسی مردن. بیست و یک دخترم دنیا اومد. الان پونزده سالشه.... موقع نامزدیم 18 سالم بود و راضی ام از سن ازدواجم

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

منم ویروس گرفتم صبح رفتم دکتر یکم حالم بهتر شد شروع کردم به خونه رسیدن غذا درست کردن الان  بتر ...

اگه عناب داری دود بده زود بند میاد... امتحان کردم من

نه بابا همشو چک کردم... کترولاک و دگزا و ویتامین و دو تا انتی بیوتیک بود... خیالت راحت

خب اینا همش بعد مصرف سرخوشی داره

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
🤣🤣🤣وای چرا حالا زود پز !

چیز دیگه به ذهنم نرسید برا بارداری و زایمان سریع.... درکم کن حالم خوب نیست دایره واژگانم محدود شده

خب اینا همش بعد مصرف سرخوشی داره

اخه بازم استخون دردم خوب نشد بعد اینهمه امپول... رفتم دوش اب داغ گرفتم خودمو پوشوندم دیکلوفناک خوردم خوابیدم... الان بدون درد نیستم ولی خیلی قابل تحمله... دیروز صبح خیلی وضعم خراب بود... نشد برم دکتر چون شوهرم نبود گفتم عصر برم.. طفلک مادرشوهرم اومده که برام سوپ بیاره گفتم پختم خودم... جاریم اومده که کاری داری بکنم... همه رو نگران کرده بودم چون تا حالا اینجوری ندیدی  بودنم. 

من دیشب ساعت یک مهمونام رفتن میخواستم جارو بزنم نینی سایتی ها گفتن نزن همسایه ها خوابن😂 شما ساعت ...

با جارو دستی میزنم سروصدا نداشته باشه🙄🙄🙄🙄🙄

بنظرم این کار نکن  الان یکم حالت بهتر شده سریع انرژیتو خالی نکن ممکنه دوباره حالت بد بشه فعلا ...

از شما چه پنهون این نظر برام خوشایندتر بود.... ولی مخصوصا اشپزخونه خیلی بهم ریخته ست... اینحوری خوابمم ببره با اعصاب خوردی میخوابم.... 

از شما چه پنهون این نظر برام خوشایندتر بود.... ولی مخصوصا اشپزخونه خیلی بهم ریخته ست... اینحوری خواب ...

ارع خب وقتی خونه نامرتبه، کلافه کننده میشه ... اما زیاد ب خودت فشار نیار امیدوارم به زودی سلامتی کامل رو ب دست بیاری❤️

لامپ سرویس یا اشپزخونه رو روشن کن ک تاریک نباشه  همه جارو تمیز کن فقط جارو بزار برا فردا

اینم خوبه... امتحان میکنم... فقط یه اراده اهنی میخوام که گوشی رو ازم بگیره بکوبه دیوار بگه پاشو دو ساعت و نیمه داری ول میچرخی تو تاپیکا... اون اراده هه باشه خوبه