2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه خیلی میترسونن منو میگن که اونجا خیلی کثیفه اصلا لباس و کفش نخر مریضی پوستی میگیری خیلی حطرناکه🤐 ...

من تاحالا زاهدان نرفتم ولی فک نکنم دیگ اینجور باشه😐

حالا شاید نسبت به استانای دیگ امکاناتش کمتر باشه

همه خیلی میترسونن منو میگن که اونجا خیلی کثیفه اصلا لباس و کفش نخر مریضی پوستی میگیری خیلی حطرناکه🤐 ...

استغفرالله به حق چیزای ندیده و نشنیده!!! نه عزیزم هیچم اینطور نیست بیای اینجا کلا نظرت عوض میشه کلییییی دانشجوی شهرستانی داره زاهدان پس همشون بیماری پوستی گرفتن نه بابا ذهنیت بیای کلا فرق میکنه

من تاحالا زاهدان نرفتم ولی فک نکنم دیگ اینجور باشه😐 حالا شاید نسبت به استانای دیگ امکاناتش کمتر با ...

آره خودمم میگم نمیشه که اینطور باشه حالا نمیدونم اینا رو میگن که من بمونم پشت کنکور یا واقعا نظرشون اینه

استغفرالله به حق چیزای ندیده و نشنیده!!! نه عزیزم هیچم اینطور نیست بیای اینجا کلا نظرت عوض میشه کلیی ...

خودم اصلا ذهنیت بدی ندارم شنیدم مردمش هم واقعا خوبن ولی بقیه یه طوری آدمو میترسونن🤐آخه مریضی پوستی؟

بالا گفتم  رشته بینایی سنجی  میگن اصلا شهر خوبی نیست ولی خودم تا حالا ندیدم

رشتتم که عالیه و بازار کار داری من آبجی خودم پزشکی زاهدان خونده سطح علمی دانشگاه هم جز دانشگاه‌های خوبه

امکاناتش چطوره؟ من شیراز زندگی میکنم بعد همه میگن اونجا خیلی بده خیلی ترسیدم

دیگه اونقدر ها هم بد نیست  روستا که نیست

درسته نسبت به شهرهای دیگه امکاناتش کمتره اما خیلی هم بد نیست   این دانشگاه زاهدانِ

آره خودمم میگم نمیشه که اینطور باشه حالا نمیدونم اینا رو میگن که من بمونم پشت کنکور یا واقعا نظرشون ...

چرا خرف بقیه باید برات مهم باشه ! ی رشته قبول شدی اگ خودت علاقه داری برو اگ هدفت چیز دیگ ایی بمون پشت شرایط بسنج بچه بازی نیس ک ی سال دیگ باید پشت بمونی اگ حرف بقیه برات مهمه