نمیدونم کم یا زیاد همه ی ما ادما تو زندگیمون گناهای داریم من چند تا گناه رو دارم خیلی سعی میکنم مقید باشمو تکرار نکنم ولی شیطون لعنتی بدجور سرگرمت میکنه از عیبیت کردن متنفرم ولی وقتی به خودم میم میبینم عیبت کردم نمیدونم چیکار کنم ترک کنم تو رو خدا راه حل بدین
خیلی خب پس این اقایی به این عزیزی ارزششو داره بخاطرش نکنی گناه..آقامون خیلی غریبه خیلی تنهاست خیلی
درسته واقعا امام زمان غریبه بینمون ماهای که با گناه خودمونو الوده کردیم و مدام اعتراصم میکنیم که خدا چرا ما چرا ما وقتی مشکلی پیش میاد گوشامون که کر شده نمیشنویم بابا این نتیجه ی کار خودته که این مشکل برات پیش اومده وامان از اون روز پشیمونی
درسته واقعا امام زمان غریبه بینمون ماهای که با گناه خودمونو الوده کردیم و مدام اعتراصم میکنیم که خدا ...
دقیقا من هروقت مشکلی برام پیش میاد یا مریض میشم یا گره ای میوفته به کارو زندگیم اولین جایی که فکرم میره به اعمال ورفتارخودمه.ایاگناهی کردم.قضاوتی کردم.تهمتی زدم اشکی دراوردم دلی شکستم
میدونی برادر من از چی قلبم نا اراومه چند سال پش اینقد جلو رفتم که خدا خیلی چیزارو بهم نشون داد به حدی که از طرفیت من بالاتر بود و خانواده ام از ترس اینکه دیونه نشم دورم کردن ولی نمیدونن اونا که اون دوران چقد شیرین بود واقعا دلم یک ثانیه از اون دوران میخواد ..ولی گناهای ریزو درشت چشمو دلمونو کور کرده