2777
2789
عنوان

دلم میخواد پاک برمو گناه نکنم .....از روزی که حسرت بکشم نگرانم

| مشاهده متن کامل بحث + 634 بازدید | 58 پست
ممنون درسته نمیدونم چرا خیلی برام عداب اوره با این من میدونم کجای کارم اشتباه ولی بار غافل میشم وقتی ...

شما دارید بهترین روش و کار رو انجام میدید فقط نزارید تبدیل به وسواس بشه

خداوند خودش راه رو نشون داده و ما هم باور داریم..توصیه بزرگان اینه که زیاد استغفار کنید( ذکر استغفار)..بطور کلی و در شبانه روز

شک نکنید خداوند کمکتون میکنه

آقا هستم....چه بزرگ آفتی ست،،غمین بودن و نتوان گریستن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما دارید بهترین روش و کار رو انجام میدید فقط نزارید تبدیل به وسواس بشه خداوند خودش راه رو نشون داد ...

ممنون توکل به خدا واقعا نیازمند یه سر سوزن نگاه هستم خدا خوش تنهام نزاره

یا صاحب الزمان ..خدا کنه بتونم ثابت قدم باشم تو این راه امام زمان خیلی دستمو گرفته خیلی خودش تو این ...

خیلی خب پس این اقایی به این عزیزی ارزششو داره بخاطرش نکنی گناه..آقامون خیلی غریبه خیلی تنهاست خیلی

خیلی خب پس این اقایی به این عزیزی ارزششو داره بخاطرش نکنی گناه..آقامون خیلی غریبه خیلی تنهاست خیلی

درسته واقعا امام زمان غریبه بینمون ماهای که با گناه خودمونو الوده کردیم و مدام اعتراصم میکنیم که خدا چرا ما چرا ما وقتی مشکلی پیش میاد گوشامون که کر شده نمیشنویم بابا این نتیجه ی کار خودته که این مشکل برات پیش اومده وامان از اون روز پشیمونی 

ممنون توکل به خدا واقعا نیازمند یه سر سوزن نگاه هستم خدا خوش تنهام نزاره

جسارتاً من معمولاً رک صحبت میکنم

مراقب باشید ناشکری نکنید..حال فعلیِ شما نشون دهنده اینه که خداوند نگاه ویژه بهتون داره

کاش خود منم میتونستم تا این حد نگران رفتار و گفتارم باشم..که نیستم

آقا هستم....چه بزرگ آفتی ست،،غمین بودن و نتوان گریستن
ببخشید من دستشویی رفتن رو بهونه میکنم که نشنوم یا الکی شروع میکنم به سرفه کردن 

خوشبحالتون ایشاا.. شادی و ارامش تو زندگیت باشه واقعا حسرت شما ها رو میخورم و اراده های محکمی که دارین

درسته واقعا امام زمان غریبه بینمون ماهای که با گناه خودمونو الوده کردیم و مدام اعتراصم میکنیم که خدا ...

دقیقا من هروقت مشکلی برام پیش میاد یا مریض میشم یا گره ای میوفته به کارو زندگیم اولین جایی که فکرم میره به اعمال ورفتارخودمه.ایاگناهی کردم.قضاوتی کردم.تهمتی زدم اشکی دراوردم دلی شکستم 

خوشبحالتون ایشاا.. شادی و ارامش تو زندگیت باشه واقعا حسرت شما ها رو میخورم و اراده های محکمی که داری ...

من خداروشکر خیلی آرامش دارم وهمشم مدیون خدا هستم فقط خدا

نم نم کم کم برو جلو نتیجه میگیری

میدونی برادر من از چی قلبم نا اراومه چند سال پش اینقد جلو رفتم که خدا خیلی چیزارو بهم نشون داد به حدی که از طرفیت من بالاتر بود و خانواده ام از ترس اینکه دیونه نشم دورم کردن ولی نمیدونن اونا که اون دوران چقد شیرین بود واقعا دلم یک ثانیه از اون دوران میخواد ..ولی گناهای ریزو درشت چشمو دلمونو کور کرده