نمیدونم کم یا زیاد همه ی ما ادما تو زندگیمون گناهای داریم من چند تا گناه رو دارم خیلی سعی میکنم مقید باشمو تکرار نکنم ولی شیطون لعنتی بدجور سرگرمت میکنه از عیبیت کردن متنفرم ولی وقتی به خودم میم میبینم عیبت کردم نمیدونم چیکار کنم ترک کنم تو رو خدا راه حل بدین
همینقدر که نگران هستید کاری رو که خدا منع کرده انجام ندید قدم بزرگیه..بهترین کار همینه که مدام مراقب ...
ممنون درسته نمیدونم چرا خیلی برام عداب اوره با این من میدونم کجای کارم اشتباه ولی بار غافل میشم وقتی به خودم میام میبینم باز گناه کردم وقتیفکر اینو میکنم که قراره منو تنها با اعمالم تو خاک بزارن و اونجا جواب بدم نگرانم
یه کلمه همش تو ذهنمه که تو قران اومد ...روز حسرت بزرگ .....واقعا حسرت از اینکه چرا با انجام کارای بی ...
همیشه به این فک کن که اگه پشت سر خودتم همچین حرفایی رومیزدن یاقضاوتت میکردن چه حالی بهت دست میداد یااصلا خودت راضی هستی کسی پشت سرت بگه همچین حرفایی رو...بعدش یه بزرگی میگفت هروقت خواستی غیبت کنی فک کن تصور کن الان امام زمان پشت دره داره میشنوه ببین بازم میتونی غیبت کنی یانه...من هروقت هروقت بخوام هرگناهی روانجام بدم اول میگم از خداخجالت نمیکشی داره میبینه دوم میگم الان اگه این گناهو انجام بدم دارم به امامزمانم سیلی میزنم به این فک کن داری اقارو سیلی میزنی کتکش میزنی ببین باز میتونی ادامه بدی
من کاری به کسی ندارم غیبت من در حد دردو دل کردن با خواهرمه از کساییه که ادیتم کردن ..نمیدونم اون غیب ...
سوءتفاهم نشه اونچیزیی که ماها اسمشو میزاریم دردودل کردن همون غیبته اینجوری به اسم درد دل داریم خودمونو توجیه میکنیم من هرکسی اذیتم کنه اول باید باخدا حرف بزنم اینجوری هم اروم میشم هم غیبت نکردم