2777
2789
عنوان

دلم میخواد پاک برمو گناه نکنم .....از روزی که حسرت بکشم نگرانم

| مشاهده متن کامل بحث + 634 بازدید | 58 پست

همینقدر که نگران هستید کاری رو که خدا منع کرده انجام ندید قدم بزرگیه..بهترین کار همینه که مدام مراقب باشیم و دوری کنیم

بزرگان به اینکار میگن مراقبه و بهترین کار برای موفقیت در بندگی خداوند.موفق باشید

بنده آقا هستم

آقا هستم....چه بزرگ آفتی ست،،غمین بودن و نتوان گریستن
یه دوست داشتم خیلی جالب بود  مثلا وقتی پشت سر کسی پیشش حرف میزدن  برای اینکه همراهی نکنه ...

اوکی اخه میگن اگه عیبتم بشنوی ازش دفاع نکنی باز هم گناه کردی بدبختیش اینجاس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به خود خدا پناه ببر و مشکلتو بهش بگو حتما کمکت میکنه

کم حرفی و کم خوابی و کم خوری از بزرگترین لطف هاییه که میتونیم به خودمون کنیم

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که چشمانتان ندیده
یه دوست داشتم خیلی جالب بود  مثلا وقتی پشت سر کسی پیشش حرف میزدن  برای اینکه همراهی نکنه ...

یکنفرم میگفت تامادرم میدیده میخایم غیبت میکنیم 

میگفته:بیخیال،ازخودتون بگین

وخدایی که بشددددت کافیست❣
همینقدر که نگران هستید کاری رو که خدا منع کرده انجام ندید قدم بزرگیه..بهترین کار همینه که مدام مراقب ...

ممنون درسته نمیدونم چرا خیلی برام عداب اوره با این من میدونم کجای کارم اشتباه ولی بار غافل میشم وقتی به خودم میام میبینم باز گناه کردم وقتیفکر اینو میکنم که قراره منو تنها با اعمالم تو خاک بزارن و اونجا جواب بدم نگرانم 

اوکی اخه میگن اگه عیبتم بشنوی ازش دفاع نکنی باز هم گناه کردی بدبختیش اینجاس

دیگه با نگاهت داری نشون میدید دیگه عدم تمایلت رو . 

یا میتونی با خنده بگی 

ای بابا ولش کنید اون که اینجا نیست از خودش دفاع کنه 

الکی گناهاش رو نشوریم 

بعد مثلا بگی بچه ها پاشم یه قوری چای بذارم 

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️
دیگه با نگاهت داری نشون میدید دیگه عدم تمایلت رو .  یا میتونی با خنده بگی  ای بابا ولش ک ...

من کاری به کسی ندارم غیبت من در حد دردو دل کردن با خواهرمه از کساییه که ادیتم کردن ..نمیدونم اون غیبت محسوب میشه یا نه

یه کلمه همش تو ذهنمه که تو قران اومد ...روز حسرت بزرگ .....واقعا حسرت از اینکه چرا با انجام کارای بی ...

همیشه به این فک کن که اگه پشت سر خودتم همچین حرفایی رومیزدن یاقضاوتت میکردن چه حالی بهت دست میداد یااصلا خودت راضی هستی کسی پشت سرت بگه همچین حرفایی رو...بعدش یه بزرگی میگفت هروقت خواستی غیبت کنی فک کن تصور کن الان امام زمان پشت دره داره میشنوه ببین بازم میتونی غیبت کنی یانه...من هروقت هروقت بخوام هرگناهی روانجام بدم اول میگم از خداخجالت نمیکشی داره میبینه دوم میگم الان اگه این گناهو انجام بدم دارم به امام‌زمانم سیلی میزنم به این فک کن داری اقارو سیلی میزنی کتکش میزنی ببین باز میتونی ادامه بدی

من کاری به کسی ندارم غیبت من در حد دردو دل کردن با خواهرمه از کساییه که ادیتم کردن ..نمیدونم اون غیب ...

بستگی داره 

نباید آبروش رو ببری 

و اگه حق نیست که نباید بگی 

یا مثلا بگی در کل آدم خوبیه ها ولی خب من از این برخورداش خوشم نمیاد ناراحت میشم

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️
من کاری به کسی ندارم غیبت من در حد دردو دل کردن با خواهرمه از کساییه که ادیتم کردن ..نمیدونم اون غیب ...

سوءتفاهم نشه اونچیزیی که ماها اسمشو میزاریم دردودل کردن همون غیبته اینجوری به اسم درد دل داریم خودمونو توجیه میکنیم من هرکسی اذیتم کنه اول باید باخدا حرف بزنم اینجوری هم اروم میشم هم غیبت نکردم

همیشه به این فک کن که اگه پشت سر خودتم همچین حرفایی رومیزدن یاقضاوتت میکردن چه حالی بهت دست میداد یا ...

یا صاحب الزمان ..خدا کنه بتونم ثابت قدم باشم تو این راه امام زمان خیلی دستمو گرفته خیلی خودش تو این راهم کمکم کنه که اون دنیا سر افکنده روش نباشم