یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
وای نگو بهترین حس دنیاست..... کرم چیه؟ یه موجود کوچولویه از جنس خودت... تو الان شدی خالق یه انسان... یه نفر که قراره بشه ادامه خودت.... یه نفر که بعد تو، نمیزاره فراموش بشی و اگه درست تربیتش کنی، اونحایی که دستت از دنیا کوتاهه برات باقبات الصالحاته و هی برات توشه میفرسته... اینجوری بهس نگاه کن....
چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....
تزه من پوست شکمم خیلی نازکه و چربی نداره اصلا... برا همین تکوناش حتی از روی لباس و ماههای اخر از روی پتو هم مشخص بود.... یکی از تفریحات همسرجان این بود که وقتی به پهلو دراز میکشیدم کنترل تلویزیون رو میزاشت رو شکمم... بس نینی وول میخورد کنترل میفتاد و کلی میخندید😐😐😐😐 میگفت شیطونیش به خودم رفته و باز تکرار میکرد....
چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....