2777
2789

ی حس بدی میگیرم انگار ی کرم تو جونمه چندشم میشه

چیکا کنم؟ ینی همه اونا که باردارن از لگد زدن جنین لذت میبرن؟

مامانم میگه بهترین حس دنیاس تو مشکل داری🥲

اگرتوثروتمندباشی،سرمایکنوعتفریحمیشودتاپالتویپوستبخری،خودتراگرم کنی و به اسکی بروی....اگر فقیر باشی برعکس سرما بدبختی میشودوآن وقتیادمیگیریحتیاز زیبایییکمنظرهزیرِبرفمتنفرباشی!!
چند هفته اولین بار تکون خورد؟

حدود ۲۰ هفته اینا بود فک کنم

اگرتوثروتمندباشی،سرمایکنوعتفریحمیشودتاپالتویپوستبخری،خودتراگرم کنی و به اسکی بروی....اگر فقیر باشی برعکس سرما بدبختی میشودوآن وقتیادمیگیریحتیاز زیبایییکمنظرهزیرِبرفمتنفرباشی!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی‌دونم اما من منتظرم جوجه م بزرگتر سه تو دلم تموم بخوره 

منم قبلش منتظر بودم اما الان بدم میاد فقط خداروشکر میکنم تکون میخوره ینی سالمه وگرنه حس بدی بم میده

وای نگو بهترین حس دنیاست..... کرم چیه؟ یه موجود کوچولویه از جنس خودت... تو الان شدی خالق یه انسان... یه نفر که قراره بشه ادامه خودت.... یه نفر که بعد تو، نمیزاره فراموش بشی و اگه درست تربیتش کنی، اونحایی که دستت از دنیا کوتاهه برات باقبات الصالحاته و هی برات توشه میفرسته... اینجوری بهس نگاه کن.... 

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

وای نگو بهترین حس دنیاست..... کرم چیه؟ یه موجود کوچولویه از جنس خودت... تو الان شدی خالق یه انسان... ...

ینی همه لذت میبرن من بدم میاد مشکل دارم؟ البته کلا از بارداریم دشیمونم اما خب حالا که هست سعی میکنم حالمو خوب کنم اما تکون میخوره خوشم نمیاد

من سر اولی ذوق داشتم سر دومی ی جوری میشدم اولش اما الان خیلی خوشم میاد و خودم هی ی کاری میکنم تکون ب ...

اره دقیقا ی جوری میشم زیاد برامخوشایند نیس

تزه من پوست شکمم خیلی نازکه و چربی نداره اصلا... برا همین تکوناش حتی از روی لباس و ماههای اخر از روی پتو هم مشخص بود.... یکی از تفریحات همسرجان این بود که وقتی به پهلو دراز میکشیدم کنترل تلویزیون رو میزاشت رو شکمم... بس نینی وول میخورد کنترل میفتاد و کلی میخندید😐😐😐😐 میگفت شیطونیش به خودم رفته و باز تکرار میکرد.... 

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

تزه من پوست شکمم خیلی نازکه و چربی نداره اصلا... برا همین تکوناش حتی از روی لباس و ماههای اخر از روی ...

خب ما هیچکدوم بچه دوس نداریم ایشونم دیگه ب وجود اومد نگهش داشتیم ولی منتظرش نبودیم

ی هو دل آدم خالی میشه  تازه ماه های آخر که بدترم هست  ولی خب از ی جنبه دیگه بهش نگاه کن و ...

پس طبیعیه فک کردم چون از بچه خوشم نمیاد من این حسو دارم🥲